Cześć. Z dnia na dzień tak z niczego po włączeniu komputera zaczął pojawiać się taki komunikat jak na zdjęciu:
Po kliknięciu wyloguj wylogowuje mnie z konta i na nowo mogę próbować zalogować się, ale zawsze jest to samo. Jak dam odrzuć to mogę korzystać z komputera ale nie mam dostępu do wszystkich swoich plików.
Kombinowałem sam i tak:
Przywracania systemu nie mogę zrobić, bo nie mam do tego dostępu.
Znalazłem w internecie aby wykonać takie komendy w wierszu poleceń:
dism /online /cleanup-image /restorehealth
sfc /scannow
Wynik w screenie niżej:
Oczywiście nic to nie dało, komunikat wyskakuje cały czas.
Na komputerze mam jedno konto administratora. Windows 10 został zaktualizowany z systemu Windows 7 i nie zakładałem żadnego konta pocztowego microsoft. System oczywiście legalny. Piszę to bo znajdowałem w internecie jakieś porady dotyczące konta microsoft ale nie mam pojęcia czym ono jest. Ja takiego konta nie miałem.
Bardzo proszę o pomoc, pilnie potrzebuje dostępu do swoich plików.
Po kliknięciu wyloguj wylogowuje mnie z konta i na nowo mogę próbować zalogować się, ale zawsze jest to samo. Jak dam odrzuć to mogę korzystać z komputera ale nie mam dostępu do wszystkich swoich plików.
Kombinowałem sam i tak:
Przywracania systemu nie mogę zrobić, bo nie mam do tego dostępu.
Znalazłem w internecie aby wykonać takie komendy w wierszu poleceń:
dism /online /cleanup-image /restorehealth
sfc /scannow
Wynik w screenie niżej:
Oczywiście nic to nie dało, komunikat wyskakuje cały czas.
Na komputerze mam jedno konto administratora. Windows 10 został zaktualizowany z systemu Windows 7 i nie zakładałem żadnego konta pocztowego microsoft. System oczywiście legalny. Piszę to bo znajdowałem w internecie jakieś porady dotyczące konta microsoft ale nie mam pojęcia czym ono jest. Ja takiego konta nie miałem.
Bardzo proszę o pomoc, pilnie potrzebuje dostępu do swoich plików.