Witam. Niedawno stałem się posiadaczem vito w639 i po szukaniu odpowiedzi na moje pytanie, trafilem na ten temat. Otóż w moim vitku nie działa klima-po wciśnięciu guzika zapala się czerwona lampka ale nic się nie dzieje. Piszecie, że jeśli dioda się świeci to nie działa/wyłączona jest sprężarka klimatyzacji. Czyli mam rozumieć, że klima działa cały czas a włączając przycisk-wyłączamy ją? Tak to zrozumialem. Mam jeszcze pytanie. Do czego służy przycisk obok AC/REST, mały prostokącik z dwoma pofalowanymi liniami? Gdy go włączę, dioda zapala się ale też się nic nie dzieje. Myślałem, że to może podgrzewanie szyb lub lusterek ale nic z tego. Czy mógłby ktoś pomóc?
Moderowany przez CameR:Reg. 3.1.19. Nie wysyłaj wiadomości w tematach archiwalnych, jeśli jest to kolejne pytanie, w szczególności inne niż osoby pytającej. Z racji szacunku do pytającego załóż własny temat. Możesz dopisać tylko sposób rozwiązania problemu.
Reg. 3.1.17. Nie wysyłaj pytań bardzo podstawowych, na które odpowiedzi można znaleźć w instrukcji obsługi lub ogólnie dostępnych źródłach. Nie prezentuj postawy, że mi się należy. Dbaj o poziom pytań i dyskusji. Dziękujemy.