logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Pralka BOSCH WAA20262PL/01 - błąd E3

xmagdam 25 Lut 2017 19:30 26379 5
REKLAMA
  • #1 16306821
    xmagdam
    Poziom 2  
    Ocena: 6
    Dzień dobry, od kilku tygodni przy włączaniu prania wyświetla mi się błąd E3. Moja pralka to BOSCH Classixx 6 WAA20262PL/01.

Pralka normalnie się włącza, mogę włączyć pranie, jednak gdy skończy się prać, a ja chcę uruchomić kolejne pranie wyświetla mi się błąd E3. Pralka piszczy co jakiś czas, a ja totalnie nie wiem o co chodzi. Nie zauważyłam żadnych oznak zepsucia. Wszystko działa normalnie, tylko ten komunikat.. Po odczekaniu, kilku próbach, pranie wreszcie się włącza.

Czy ktoś z Państwa wie może, co jest z nią nie tak? Co się popsuło? Co ten błąd w ogóle oznacza?

Byłabym wdzięczna za jakąkolwiek pomoc! Pozdrawiam

Pralka BOSCH WAA20262PL/01 - błąd E3
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 16306928
    xmagdam
    Poziom 2  
    Nawet jeśli drzwi normalnie się blokują? Błąd wyskakuje, jednak po kilku próbach drzwi normalnie się blokują i zaczyna się prać
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #5 16306944
    Bridgestone
    Poziom 18  
    Ocena: 105
    Niech kolega sprawdzi czy nie obluzowała się kostka przyłączeniowa od blokady. Jeśli kostka będzie wpięta prawidłowo to konieczna będzie wymiana blokady drzwi.
  • #6 16339698
    xmagdam
    Poziom 2  
    Problem został rozwiązany. Tak jak wszyscy sądzili - nie działała blokada drzwi.
REKLAMA