logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

TS3 nie uruchamia się po naprawie plików .dll - błąd na ekranie

AAAdrianOOO 06 Mar 2017 20:58 1488 7
REKLAMA
  • #1 16327647
    AAAdrianOOO
    Poziom 9  
    Ocena: 5
    Witam, po rozwiązaniu problemu z plikami .dll (https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic3307248.html), TS3 się nie uruchamia, ponieważ wyskakuje ten oto błąd: TS3 nie uruchamia się po naprawie plików .dll - błąd na ekranie
  • REKLAMA
  • #2 16327694
    Kolobos
    Spec od komputerów
    Ocena: 10441
    Po co zakladasz kolejny watek? Brakuje Ci aktualizacji do systemu, co juz napisalem Ci w poprzednim watku.
  • REKLAMA
  • #3 16327894
    AAAdrianOOO
    Poziom 9  
    Kolobos napisał:
    Po co zakladasz kolejny watek? Brakuje Ci aktualizacji do systemu, co juz napisalem Ci w poprzednim watku.

Właśnie dostałem wiadomość prywatną, aby założyć nowy wątek :) Zaktualizowałem to co mogłem, reszta się nie chce zaktualizować.
  • REKLAMA
  • #4 16327909
    Kolobos
    Spec od komputerów
    > reszta się nie chce zaktualizować.

Wyswietla sie jakis blad? WU dziala i pobiera aktualizacje?
  • REKLAMA
  • #5 16329768
    AAAdrianOOO
    Poziom 9  
    Kolobos napisał:
    > reszta się nie chce zaktualizować.

Wyswietla sie jakis blad? WU dziala i pobiera aktualizacje?

WU nie działa - cały czas 0% nawet przez cały dzień.
  • #7 16330313
    AAAdrianOOO
    Poziom 9  
    Aktualizowałem z tej stronki.
  • #8 16330381
    Kolobos
    Spec od komputerów
    W takim wypadku powinno naprawic WU i wyszukac aktualizacje, skoro nadal nie dziala to chyba nie zainstalowales wszystkich aktualizacji podanych na stronie.

Bez aktualizacji program nie bedzie dzialac, wiec lepiej postaraj sie bardziej, jezeli chcesz rozwiazac problem.

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik zgłasza problem z uruchomieniem programu TeamSpeak 3 (TS3) po naprawie plików .dll. Po rozwiązaniu problemu z plikami .dll, program nie uruchamia się z powodu błędu. W odpowiedziach sugerowane są aktualizacje systemu operacyjnego, które mogą być niezbędne do prawidłowego działania TS3. Użytkownik informuje, że Windows Update (WU) nie działa, co uniemożliwia pobranie potrzebnych aktualizacji. Inni uczestnicy dyskusji zalecają naprawę WU oraz instalację brakujących aktualizacji, aby rozwiązać problem z uruchomieniem programu.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA