logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak odzyskać dostęp do konta e-mail na wp.pl bez hasła i podpowiedzi?

Spartan0 22 Lip 2005 20:14 1669 5
REKLAMA
  • #1 1674112
    Spartan0
    Poziom 12  
    Witam:) Mam cos dla hakera:) Zapomniałem hasła i podpowiedzi do hasła na wp.pl. Zalezy mi na starym koncie bo tam miałem wazne kontakty. Wiec nie myslcie ze najprostrzy sposób czyli załozenie nowego konta nie przyszedł mi do głowy. 2 pomysł to tak napisałem do Admina ale oni mnie olali- wiecie darmowe konto - kto by sie przejmował. A wiec chyba musze włamac sie an swoje konto tylko nie wiem jak. Moze ktos tu juz bawił sie w coś takiego i pomoze:) Bo zameczanie Adminia wiadomosciami mi juz sie nudzi. Miłego dnia wszystkim - pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #2 1674454
    Radek102
    Poziom 20  
    Ocena: 17
    męcz admina bo sie nie da tego zrobić:cry:
  • REKLAMA
  • #3 1674481
    jankolo
    Spoczywaj w Pokoju
    Ocena: 583
    A zrobiłeś tak, jak jest napisane w regulaminie:
    http://profil.wp.pl/pomoc.html?serwis=wp.pl#29
    czyli:
    Możesz też skorzystać z formularza "Nie pamiętam hasła" .
    W przypadku braku ustawionego pytania / podpowiedzi do hasła proszę o przesłanie wszelkich danych osobowych zgodnych z profilem konta, datę założenia konta i ostatniego poprawnego logowania, nr telefonu, wymienić kilka adresów z książki adresowej, przykładowe maile wysłane z konta, adres email korepondencyjny itp.
    Jeśli dane bedą w pełni zgodne/wiarygodne, to na email korespondencyjny zostanie przesłane nowe hasło do konta.
    Po otrzymaniu nowego hasła proszę zalogować się na konto i ze względu bezpieczeństwa proszę zmienić hasło oraz ustawić nową podpowiedź do hasła.
  • REKLAMA
  • #4 1674562
    cybersoft
    Poziom 12  
    Ocena: 1
    Oto programik który pomoże na tą chorobe zwaną skleroza :
    Załączniki:
    • Brutus.exe (2.99 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #6 1675282
    Yoga
    Poziom 21  
    Ocena: 8
    Radek102 napisał:
    męcz admina bo się nie da tego zrobić:cry:

Mylisz się kolego jeśli hasło ma zapisane na własnym dysku to LC4, Cain&Abel i wiele innych programów zrobią to szybko i bez problemu choć nie do tego je napisano. Poza tym zakładając, że hasło wpisałeś na początku zakładania profilu pocztowego i dałeś opcję zapamiętaj możesz się dostać do hasła widzianego jako ***** więc użyj programu SandBoy's Revelation (znajdziesz na elektrodzie albo googlami), którym odczytasz zagwiazdkowane hasło ustawione w programie pocztowym.
    P.S. Importowanie kontaktów z książki adresowej, a o to ci chodzi (tak przynajmniej piszesz) dla jednego użytkownika (nie mylić z jednym profilem) odbywa się bez hasła dostępu do skrzynki pocztowej o ile kontakty miałeś zapisane na własnym dysku.

Jeśli rozmawiamy o dostępie do serwera pocztowego to tylko rada jankolo z zapisem regulaminowym jest najrozsądniejsza.
REKLAMA