Witam, sprawdzi mi ktoś czy to wszystko co jest niżej jest ze sobą kompatybilne.
I mam jeszcze pytanie, jak połączyć ogniwa li-ion, aby było 12v 3a, i aby zsumowała się pojemność.
Części:
Ogniwa: 4x ogniwa-2200-mah-3-7v-18650-panasonic-lg-samsung-
Wzmacniacz:aliexp-Wireless-Bluetooth-4-0-Audio-Receiver-Digital-TDA7492P-50W-50W-Amplifier-
Ładowarka do ogniw: ladowarka-ogniw-li-ion-z-tp4056-mini-usb-
Oraz poszukuję rozwiązania problemu, aby zsumowała się pojemność 4 ogniw, oraz napięcie, myślę o połączeniu równoległym( aby była pojemność), i przetwornicy step-up na 12v, albo polączenie szeregowe, ale wtedy niestety nie będzie pojemności. Pozdrawiam.
I mam jeszcze pytanie, jak połączyć ogniwa li-ion, aby było 12v 3a, i aby zsumowała się pojemność.
Części:
Ogniwa: 4x ogniwa-2200-mah-3-7v-18650-panasonic-lg-samsung-
Wzmacniacz:aliexp-Wireless-Bluetooth-4-0-Audio-Receiver-Digital-TDA7492P-50W-50W-Amplifier-
Ładowarka do ogniw: ladowarka-ogniw-li-ion-z-tp4056-mini-usb-
Oraz poszukuję rozwiązania problemu, aby zsumowała się pojemność 4 ogniw, oraz napięcie, myślę o połączeniu równoległym( aby była pojemność), i przetwornicy step-up na 12v, albo polączenie szeregowe, ale wtedy niestety nie będzie pojemności. Pozdrawiam.
Moderowany przez ANUBIS:3.1.18. Nie wysyłaj linków, które po pewnym czasie przestaną być aktywne. To spowoduje, że dyskusja straci jakikolwiek sens.