Witam.
Jestem nowym użytkownikiem. Jeśli napisałem w złym dziale, przepraszam.
Mam problem z komputerem otóż komputer gdy chwilę pogram w grę wyłącza ją bez żadnego komunikatu, czasami wyskoczy BlueScreen.
Gram w Gry CS:GO , GTA V. Czasami w CS:GO jest wszystko okej, nie wyłącza gry lecz w GTA V w połowie misji aplikacja wyłącza się.
Jest to komputer nowy z nowym systemem. Siedzi w nim:
-Karta Graficzna gtx 1050 TI
-Płyta Główna Gigabyte H170M-D3H DDR3
-Procesor i5 7500 3.4GHz
-Dysk SSD Samsung 250GB
-Zasilacz Antec 750W
-Windows 7
-16GB RAM 1600MHz
Dodam że musiałem zaktualizować BIOS bo komputer nie widział tego procesora. (Nie uruchamiał się)
Ktoś może ma jakieś sugestie rady? Jestem bezradny. Próbowałem wszystkiego, różne programy do sterowników, reinstall systemu i nadal to samo. Prosiłbym o fachową pomoc.
Pozdrawiam.
Jestem nowym użytkownikiem. Jeśli napisałem w złym dziale, przepraszam.
Mam problem z komputerem otóż komputer gdy chwilę pogram w grę wyłącza ją bez żadnego komunikatu, czasami wyskoczy BlueScreen.
Gram w Gry CS:GO , GTA V. Czasami w CS:GO jest wszystko okej, nie wyłącza gry lecz w GTA V w połowie misji aplikacja wyłącza się.
Jest to komputer nowy z nowym systemem. Siedzi w nim:
-Karta Graficzna gtx 1050 TI
-Płyta Główna Gigabyte H170M-D3H DDR3
-Procesor i5 7500 3.4GHz
-Dysk SSD Samsung 250GB
-Zasilacz Antec 750W
-Windows 7
-16GB RAM 1600MHz
Dodam że musiałem zaktualizować BIOS bo komputer nie widział tego procesora. (Nie uruchamiał się)
Ktoś może ma jakieś sugestie rady? Jestem bezradny. Próbowałem wszystkiego, różne programy do sterowników, reinstall systemu i nadal to samo. Prosiłbym o fachową pomoc.
Pozdrawiam.