logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Smartwatch do 600-700zł z okrągłą tarczą, WiFi, GPS i głośnomówiącym

Gryzon09 26 Kwi 2017 21:21 4803 7
REKLAMA
  • #1 16438880
    Gryzon09
    Poziom 1  
    Witam, jest to mój pierwszy post na tym forum więc na wstępnie chciałbym się przywitać. Cześć :D

Szukam smartwatcha do 600, max 700zł. Przeszukałem gearboxa i alliexpress, ale przeczytałem gdzieś że przy smartwatchach powinno się patrzeć raczej na firmę, nie brać "chińszczyzny", gdzieś indziej zaś czytałem że te z gearboxa i aliexpress spokojnie dorównują "firmowym". Chciałbym usłyszeć Wasze zdanie na ten temat i przy okazji jakieś konkretne modele .
    Interesują mnie smartwatche:
    -najlepiej z okrągłą tarczą
    -wifi i gps mile widziane
    -wbudowany zestaw głośnomówiący
    -przeglądanie powiadomień z telefonu (ale to chyba każdy posiada)
    -pulsometr, termometr i takie typu bajery też mile widziane, aczkolwiek nieobowiązkowe
  • REKLAMA
  • #2 16511481
    rotten21
    Poziom 2  
    Ocena: 2
    Mi osobiście podobają się smartwatche Forever, bo nie są drogie, ale mają praktycznie wszystkie funkcje co te nawet i za 1000zł :)
    Ostatnio na promocji w sklepie Frago.pl taki zamówiłem i jestem zadowolony.
  • REKLAMA
  • #3 16513011
    Rafiik89
    Poziom 9  
    Ocena: 3
    Na ali nie kupuj smartwatcha, już lepiej kupić jakiś ze sredniej półki np wspomnianego wyżej forevera, albo coś takego z tańszych modeli znalazłem w tym frago Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
  • REKLAMA
  • #4 16513120
    Brozerihno
    Poziom 24  
    Ocena: 44
    Motorola Moto 360 Sport - ma sporo funkcji które chciałeś dodatkowo bardzo dobra jakość zastosowanych materiałów minusem bateria mogła by byś lepszaAby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany

Możesz jeszcze poczytać tutaj opinie i recenzjeAby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
  • REKLAMA
  • #5 16515074
    JaroK87
    Poziom 10  
    Ten lenovo moto jest w porządku, ale nie wiem czy cena będzie dobra dla autora, gdyż jak pisał szuka czegoś do max 700zł. Tamten smartwach z frago jak na taką cenę to ok, ale ja osobiście nie znam tej marki.
  • #6 16765739
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #7 16785161
    ardento
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    Zastanów się nad Xiaomi Amazfit. Z relacji znajomego jest to zegarek wybity, bo HRM działa bez problemów i dokładnie. Ja mam Band 2 i tutaj jednak cena = jakość. W przypadku tego pierwszego mozesz śmiało brać. Cena poniżej 600zł
  • #8 17217517
    Zdrojowicz
    Poziom 9  
    Jeżeli chodzi o elektronikę na aliexpress to nikt mnie do tego nie przekona. Już kilkoro znajomych spróbowało i prędzej czy później każdy narzekał...

Zastanów się nad Garett GT14. Cena coś około 5 stówek. Funkcje: pomiar HR, sterowanie aparatem w telefonie, zestaw głośnomówiący, slot na kartę SIM. Poza tym Sony Smartwatch 3 (akcelerometr, kompas, żyroskop, nawet GPS, obudowa w standardzie IP68, ale brak pulsometru). Możesz też zwrócić uwagę na Garmin Vivomove HR (tętno, sterowanie muzyki, GPS, krokometr).

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Użytkownicy forum dyskutują na temat wyboru smartwatcha w przedziale cenowym do 600-700 zł. Wskazują na marki takie jak Forever, Garett, Xiaomi oraz Motorola, które oferują modele z różnorodnymi funkcjami. Zalecają unikanie zakupu smartwatchy z Aliexpress, sugerując, że lepiej postawić na sprawdzone marki. Wśród polecanych modeli znajdują się: Forever, Garett GT14, Motorola Moto 360 Sport, Xiaomi Amazfit, Sony Smartwatch 3 oraz Garmin Vivomove HR. Użytkownicy zwracają uwagę na funkcje takie jak GPS, pomiar tętna, zestaw głośnomówiący oraz możliwość przeglądania powiadomień.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA