Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamfajny5 napisał:Nie aby sprawdzić poprawność dziania programatora należy zasymulować układ połączeń tak jak w pralce, a inaczej się nie da.Podłączyłem na stole tylko nie mogę załączyć przyciskiem POWER. Jeśli razem wcisnę power i temperatura to programator się załącza czy tak ma być ?
POL02 napisał:Aby sprawdzić poprawność dziania programatora należy zasymulować układ połączeń tak jak w pralce.
gumisie napisał:@POL02 Moje pytanie do Ciebie, osoby mającej doświadczenie w naprawach sprzętu AGD: czy w przypadku uszkodzenia wsadu lub samej pamięci EEPROM może wystąpić taki problem?, jak opisał kol. @fajny5.
Pozdrawiam.
fajny5 napisał:Na programatorze oznaczenie DC41-00049A jak można sprawdzić czy się załączy?
adrian_bak1 napisał:Pralka nie załącza się, mimo że 5V i 12 V jest. Miał ktoś podobny problem ?
POL02 napisał:Jednak najlepiej to sam swój temat załóż na forum inaczej tego nie rozwiążesz...Sprawdź czy przypadkiem przy naprawie zasilacza nie uszkodziłeś jakiejś ścieżki.