Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamnoelektron napisał:Jestem ,,szczęśliwym"posiadaczem NOWEJ POCZTY WP i mi odpisali:
PRZESTRZEGAM ŻEBY NIE PRZECHODZIĆ NA NOWĄ POCZTE WP.!!!!!!!!!!!
długo się ładuje, brak wielu funkcji, dla mnie jest bardzo zła
noelektron napisał:Ja mam nadal starą wersje MNIE NIE PRZEŁĄCZYLI , zepsuli pocztę mojej żony , TA NOWA TO TRAGEDJA, Jak mnie przełączą to zrezygnuje z poczty wp.
damianisko5 napisał:Kolobos - chyba to zrobię na gmail.com. Tylko czy uda mi się migracja kont /4/ jeśli nie pamiętam haseł ?
boczi napisał:Co by tu zrobić...
damianisko5 napisał:Też dziś mam problem z odbiorem poczty z serwera wp.pl. Loguję się przez Outlook Express. Od kilkunastu lat mam dwa konta pocztowe wp.pl
taki komunikat błędu -
Wystąpił problem przy logowaniu się do Twojego serwera pocztowego. Twoje hasło zostało odrzucone. Konto: 'xxxxxx ', Serwer: 'pop3.wp.pl', Protokół: POP3, Odpowiedź serwera: '-ERR internal server error', Port: 110, Zabezpieczenie (SSL): Nie, Błąd serwera: 0x800CCC90, Numer błędu: 0x800CCC92
Ok, 2 miesiące temu próbowałem odzyskać/przypomnieć hasło do konta - logując się z ich strony wp.pl. Serwis podaje to hasło po wysłaniu płatnego sms'a. W odpowiedzi info, że nr. telefonu NIE zgadza się z danymi profilu podczas rejestracji. Było to ok. 17 lat temu i nie miałem wtedy telefonu / lub nie pamiętam jaki nr. wpisałem !!! Wysłany sms wyjaśniający sytuacje to koszt 6PLN. Na dalszy kontakt z serwisem już się nie zdecydowałem.