Witam mam problem z oknem plastikowym dwuskrzydłowym z ruchomym słupkiem, prawe skrzydło jest uchylno rozwierane, a lewe tylko rozwieralne ,problem polega na tym że podczas silnego wiatru w lewym górnym rogu przy zawiasie skrzydła słychać lekki świst wiatru i czuć ze wieje. Wygląda na mały docisk lewego górnego rogu, bo okno da się delikatnie odchylić gdy jest zamknięte. Mam tez taki sam problem z oknem rozwierno uchylnym, wieje w lewym górnym rogu, gdy okno jest zamknięte tez da się lekko odchylić lewy górny róg okna. W pozostałych oknach nic nie wieje i jest mocny docisk całego okna. Czy możecie powiedzieć jak zwiększyć dociska tego miejsca i czy jest to możliwe? Okno ma 7 miesięcy, w najbliższym czasie postaram się zrobić i wysłać zdjęcia.
tutaj przedstawiam zdjęcia niestety lepszej jakości nie udało mi się osiągnąć.
Lewe skrzydło okna rozwieralnego, w tym rogu można lekko odciągnąć okno, w tym miejscu przy zawiasie wieje i jest śwista wiatru
tutaj przedstawiam dwa zdjęcia tego samego okna tylko otwartego
tutaj przedstawiam zdjęcie drugiego okna rozwieralno uchylnego w którym tez lekko wieje przy zawiasie i jest mały docisk górnego lewego rogu.
tutaj przedstawiam zdjęcia niestety lepszej jakości nie udało mi się osiągnąć.
Lewe skrzydło okna rozwieralnego, w tym rogu można lekko odciągnąć okno, w tym miejscu przy zawiasie wieje i jest śwista wiatru
tutaj przedstawiam dwa zdjęcia tego samego okna tylko otwartego
tutaj przedstawiam zdjęcie drugiego okna rozwieralno uchylnego w którym tez lekko wieje przy zawiasie i jest mały docisk górnego lewego rogu.