logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Czarny ekran po załadowaniu - Aplikacja na Facebook Gameroom

Fireczacha 02 Lip 2017 14:00 2298 4
REKLAMA
  • #1 16564248
    Fireczacha
    Poziom 8  
    Ocena: 3
    Witam.
    Mam od piątku dnia 29.06.2017 godzina 20.00 taki problem chciałem pograć w grę DemonBlood na Facebook Gameroom polecam grę...
    I tu zaczynają się schody. Odpalam program Facebook Gameroom loguje Się na konto na f na moje czy np na 2 założone w celach testowych.
    Wpisuje w szukajke Demon Blood i daje w rameczkę zagraj. Automatycznie ładuje Się zielony pasek w celu połączenia się z grą lecz niestety nie mogę w nią zagrać bo pojawia mi się czarne tło. Dzisiaj wgrałem od nowa flesha oraz sterowniki do karty graficznej i niestety to nie pomogło dalej mam czarne tło. A jak klikam na opcje zagraj przez przeglądarkę to po prostu wyskakuje mi komunikat że nie ma takiej strony internetowej DNS podam wam na zdjęciu przykłady Problem 1 to zagranie po przez f bez programu a Problem 2 to po przez uruchomienie Facebook Gameroom. Inne aplikacja działają bez problemu natomiast ta ma jakiś problem .... (pomoc)
    Załączniki:
    • Czarny ekran po załadowaniu - Aplikacja na Facebook Gameroom Problem 2.png (196.89 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Czarny ekran po załadowaniu - Aplikacja na Facebook Gameroom Problem 1.png (15.23 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #2 16564258
    Kolobos
    Spec od komputerów
    Ocena: 10438
    Widoczna na screenie strona otwiera sie bez problemow.

Sprobuj zmienic dnsy na 8.8.8.8 oraz 8.8.4.4
  • REKLAMA
  • #3 16564260
    Fireczacha
    Poziom 8  
    Tylko że ja mam automatyczne może Reset routera pomoże jak tak? Bo właśnie innym działa tylko mi nie :)

Dodano po 6 [minuty]:

Zresetowałem Router i Swich i pomogło :) To naprawdę jest dziwne...
  • REKLAMA
  • #4 16564302
    Kolobos
    Spec od komputerów
    Ocena: 10438
    Dnsy mozesz ustawic pod Windows, nie musisz korzystac z tych, ktore przydziela router.
  • #5 16564369
    Fireczacha
    Poziom 8  
    Wystarczyło wyłaczyć z pradu routery i pomogło samo się naprawiło ;)
REKLAMA