Witam, ostatnio borykam się z pewnym problemem, a mianowicie, podczas gry (League of Legends), ekran staje się czarny, przez chwile słyszę dźwięki z gry, ale nic nie moge zrobić (klikanie na ślepo nie daje efektów, komputer juz tego nie wykrywa, moja mysz/klawiatura się przestaje swiecić), odłączenie/podłączenie monitora nie pomaga, jedynym wyjściem jest zrestartowanie pc (wyłączenie zasilania i włączenie spowrotem). Próbowałem reinstallowanie sterowników do karty graficznej, instalowanie starszych, reinstallowanie directx, czyszcenie komputera od środka, nic nie pomogło. Dodam, iż dzisiaj zdarzyło się to też podczas przeglądania internetu, całkiem możliwe ze przy 'crashu' wystąpiło 'pikanie' z komputera, lecz nie jestem w stanie tego dokładnie zidentyfikować, bo po zdjęciu słuchawek z głowy pikanie nastąpiło. Robiłem równiez test w 3DMark, i przy dość wymagąjacym kilkuminutowym video komputer się nie wyłączył.
Screenshot z HWMonitor:
Nie mam pojęcia jakie informacje podać oraz co robić, dziękuje z góry za wszystkie odpowiedzi.
Screenshot z HWMonitor:
Nie mam pojęcia jakie informacje podać oraz co robić, dziękuje z góry za wszystkie odpowiedzi.