Elektroda.pl
Elektroda.pl
X

Wyszukiwarki naszych partnerów

Wyszukaj w ofercie 200 tys. produktów TME
Europejski lider sprzedaży techniki i elektroniki.
Proszę, dodaj wyjątek elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

Huawei Y560 L01 - ładowaniem telefonu

Nestor95 28 Lip 2017 14:26 411 15
  • #1 28 Lip 2017 14:26
    Nestor95
    Poziom 5  

    Mam problem z ładowaniem telefonu a więc mój telefon strasznie wolno się ładuje gdy jest włączony dodam że ładowarka jest oryginalna a kabel już nie jest.Mój telefon to Huawei Y560 L01

  • #2 28 Lip 2017 15:15
    sparky7
    Poziom 12  

    Co to znaczy "strasznie wolno"?
    Sprawdź na innym kablu bo z nimi często jest problem.

  • #3 28 Lip 2017 15:19
    Nestor95
    Poziom 5  

    On jakieś 20-30min stoi na 59% :P

  • #4 28 Lip 2017 15:23
    rimot
    Poziom 26  

    Nestor95 napisał:
    strasznie wolno się ładuje

    sparky7 napisał:
    Co to znaczy "strasznie wolno"?

    Napisz ile trwa cały proces ładowania.

  • #5 28 Lip 2017 15:24
    Nestor95
    Poziom 5  

    Tego narazie nie jestem w stanie określić

  • #6 28 Lip 2017 15:26
    sparky7
    Poziom 12  

    A telefon w ogóle wskazuje czy ładuje?

  • #7 28 Lip 2017 15:26
    Nestor95
    Poziom 5  

    Tak wskazuje że się ładuje.

  • #8 28 Lip 2017 15:39
    rimot
    Poziom 26  

    Nestor95 napisał:
    Tego narazie nie jestem w stanie określić

    To nie rozumiem na jakiej podstawie twierdzisz, że "strasznie wolno się ładuje".
    Przy włączonym tel., korzystaniu z WIFI, Bluetooth-a lub aplikacji i rozmawianiu w czasie ładowania normalnym objawem będzie dłuższy czas potrzebny do pełnego naładowania.

  • #9 28 Lip 2017 15:41
    Nestor95
    Poziom 5  

    Skoro aplikacje nie pożerają aż tak dużo baterii to jak go ładować?

  • #10 28 Lip 2017 16:04
    rimot
    Poziom 26  

    Nie będę pisał posta pod postem skoro nie potrafisz odpowiedzieć na zadane Tobie proste pytanie ile trwa ładowanie. Nie wiadomo również czy masz tel. "od nowości" czy kupiłeś używany z ładowarką i nieoryginalnym kablem i czy problem z ładowaniem pojawił się nagle czy też postępował w czasie.

  • #11 28 Lip 2017 16:05
    Nestor95
    Poziom 5  

    Telefon jest od nowości ładowarka jest oryginalna, ale kabel jest kupiony u chińczyka w sklepie. problem postępował w czasie :)

  • #12 28 Lip 2017 16:16
    rimot
    Poziom 26  

    Jeśli również drastycznie skrócił się czas pracy telefonu w trybie czuwania/rozmowy - bateria.

  • #13 28 Lip 2017 17:52
    Nestor95
    Poziom 5  

    Tego nie sprawdzałem. Dodam tylko że bateria była dwa dni temu kupiona

  • #14 28 Lip 2017 18:00
    rimot
    Poziom 26  

    Nestor95 napisał:
    Dodam tylko że bateria była dwa dni temu kupiona

    Mogłeś to "dodać" na samym początku.
    Naładuj baterię jak należy (wg instrukcji). 14 post a Ty nas oświecasz takimi informacjami. Szkoda pisania...

  • #15 28 Lip 2017 20:27
    helterskelter33
    Poziom 18  

    Posiadałem ten model i również miałem problem z ładowaniem (telefon ciągle wskazywał 59%) Pomógł reset. Kabel musi być oryginalny.

  • #16 29 Lip 2017 22:02
    Nestor95
    Poziom 5  

    Zrobiłem reset i nadal nic, hmm sprawdzałem na ładowarce od samsunga i jest to samo stoi w miejscu od dłuższego czasu na 69%

TME logo Szukaj w ofercie
Zamknij 
Wyszukaj w ofercie 200 tys. produktów TME
TME Logo