logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Skype na Acer Extensa 7630 z Windows Vista - ostrzeżenie przy starcie systemu

bogdanzieba 02 Sie 2017 19:12 1698 3
REKLAMA
  • #1 16621952
    bogdanzieba
    Poziom 29  
    Ocena: 981
    Witam od jakiegoś czasu mam problem z programem Skype na moim laptopie Acer Extensa 7630 z systemem Windows Vista.
    Po włączeniu komputera wyskakuje takie ostrzeżenie - jednakże skype się loguje i działa normalnie. Z czego wynika takie wyskakujące ostrzeżenie? Jak go usunąć?
    Czyściłem komputer programem CCleaner, odinstalowywałem i od nowa instalowałem Skype,a ale nic nie pomogło.

Można to jakoś usunąć?
    Skype na Acer Extensa 7630 z Windows Vista - ostrzeżenie przy starcie systemu
  • REKLAMA
  • #2 16622096
    Emerytura
    Poziom 14  
    Ocena: 23
    A u mnie na Viście skype nie działa wcale. Myślałem ,że tak musi być.
    Starej wersji nie mogę wgrać a nowa nie działa.Może i u mnie jest coś nie tak.
  • REKLAMA
  • #3 16622699
    bogdanzieba
    Poziom 29  
    Ocena: 981
    Czy to ostrzeżenie to efekt tego, że niedługo Skype nie będzie działał na systemie Windows Vista?
  • #4 16622916
    Prot
    Poziom 38  
    Ocena: 297
    Od momentu przejęcia Skype przez Microsoft - nowe wersje softu przestały uwzględniać potrzeby użytkowników starszych systemów (dotyczy to zarówno winXP, Visty jak i MacOSX poniżej 10.09).

Jedyna rada (na razie) dla osób przyzwyczajonych do tego komunikatora - nie aktualizować oprogramowania - starsza wersja u mnie jeszcze działa pod XP :D
REKLAMA