Witajcie,
Noszę się z zamiarem kupna pierwszego smartfona z czytnikiem linii papilarnych.
Będzie to prawdopodobnie Motorola G5 lub droższy Honor 8 lub Huawei Nova.
Z tego co już się douczyłem czytnik z przodu jest bardziej praktyczny w aucie i jak telefon leży.
Z kolei w Motoroli i Nova zaznaczaja, że nie działa podwójne stuknięcie tematem wybudzenia ,a co jeśli np. czytnik się uszkodzi? jak odblokuję ekran?
Na jakie i na ile palców mogę nastawić taki czytnik?
Jak działa czytnik jeśli palce sa brudne lub mokre?
Miło jeśli ktoś dodatkowo odniesie się do mojego wyboru telefonów. Wiem, że G5 to niższa półka ale solidny telefon . Może ktoś poleci mi jakaś alternatywe dla powyższych do 5,3" , dobry aparat i aku, mala podatnosc na uszkodzenia i zarysowania a najwazniejsze male prawdopodobienstwo padliny po aktualizacji systemu.
Z góry wielkie dzięki!
Noszę się z zamiarem kupna pierwszego smartfona z czytnikiem linii papilarnych.
Będzie to prawdopodobnie Motorola G5 lub droższy Honor 8 lub Huawei Nova.
Z tego co już się douczyłem czytnik z przodu jest bardziej praktyczny w aucie i jak telefon leży.
Z kolei w Motoroli i Nova zaznaczaja, że nie działa podwójne stuknięcie tematem wybudzenia ,a co jeśli np. czytnik się uszkodzi? jak odblokuję ekran?
Na jakie i na ile palców mogę nastawić taki czytnik?
Jak działa czytnik jeśli palce sa brudne lub mokre?
Miło jeśli ktoś dodatkowo odniesie się do mojego wyboru telefonów. Wiem, że G5 to niższa półka ale solidny telefon . Może ktoś poleci mi jakaś alternatywe dla powyższych do 5,3" , dobry aparat i aku, mala podatnosc na uszkodzenia i zarysowania a najwazniejsze male prawdopodobienstwo padliny po aktualizacji systemu.
Z góry wielkie dzięki!