Witam, mam telefon samsung galaxy s3 mini i wgrałem na niego androida 5.1 cyanogenmod 12.1 i twrp programem odin. Android działał dobrze do puki po wejściu w kontakty i próby otwarcia środkowej zakładki telefon się nie zrestartował, restartowanie polegało na tym ,że nie przechodził odrazu do pierwszego logo samsunga pod którym pisze model telefonu tylko do logo cyanogenmod i po zrestartowaniu nie widział karty sim do puki sie go nie wyłączyło i włączyło, więc sciągnołem androida 4.4.4 cyanogenmod 11 i wgrałem przez odin le na tym w mozilli oglądając youtube na ekranie był po prawej stronie taki napis niedokończony youtube na szarym tle, więc posiadając kopię orginalnego systemu wgrałem ją przez twrp ale zatem na tej nie działał mi internet bo w między czasie zmieniłem operatora, ale po wprowadzeniu apn i włączeniu roamingu nadal nie działał więc przez parę dni aby korzystać z internetu przywracałem android 5.1 do dzwonienia android 4.4.4.
Ostatecznie przywróciłem androida 5.1 i chciałem go formatować ale po próbie formatowania telefon się uruchomił ponownie i staną na logo twrp (team) na mniej więcej 2.5 sekundy i mrygną na ułamek sekundy ciemny ekran i znowu logo twrp i tak w kółko włączanie i wyciąganie bateri nic nie dało, informuję że mogę wejść do download ale do trybu recovery nie. proszę o pomoc
Ostatecznie przywróciłem androida 5.1 i chciałem go formatować ale po próbie formatowania telefon się uruchomił ponownie i staną na logo twrp (team) na mniej więcej 2.5 sekundy i mrygną na ułamek sekundy ciemny ekran i znowu logo twrp i tak w kółko włączanie i wyciąganie bateri nic nie dało, informuję że mogę wejść do download ale do trybu recovery nie. proszę o pomoc