logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

VW ALPHA CC - problem z wgraniem wsadu, komunikat missing device (-13)

pilipw 05 Sie 2005 14:12 1638 3
  • #1 1708736
    pilipw
    Poziom 2  
    kupiłem kiedyś radio jak w temacie,ostatnio pożyczyłem od znajomego z wielkim bólem programator ściągnołem pony proga (kilka wersji) jakoś podłączyłem i zczytałem pamięć do pliku niby zczytał ale nie moge wrzucić innego wsadu wyskakuje komunikat missing device (-13) dodam że odczyt bez problemu programator jest na serialu panowie czy ten wsad ma poprawną zawartość czy coś sie schrzaniło?
    Załączniki:
    • radio.rar (168 Bajtów) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • #2 1708807
    olecki
    Poziom 27  
    Ocena: 54
    jak odczytales to znajdz kod i po problemie...a swoją drogą ta amiec to 24c01 a nie 24c16
  • #3 1708939
    pilipw
    Poziom 2  
    no masz absolutną racje jakbym znał sposób przeliczania zawartości pamięci to na pewno nie kombinowałbym z innymi wsadami tylko jakoś nie moge znaleźć materiałów jak to sie przelicza a na liczbach sie troche znam a co do pamięci to sorry ale napisałem 24c016 bo tam taka się znajduje byłbym wdzięczny za jakiegoś linka gdzie bym znalazł rozwiązanie swoich problemów a no i jakby ktoś mógł obejrzeć ten wsad który zamieściłem czy jest on poprawny bo jego zawartość jest inna niż tych które do tej pory znalazłem tzn jest "zdublowany" być może popełniłem jakiś błąd przy zgrywaniu uprzedzam jestem zileloniutki w te klocki
  • #4 1709521
    pilipw
    Poziom 2  
    Dzięki za podpowiedź dam znać jutro jak to wyszło
REKLAMA