logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Samsung A5(2016) - Telefon nie chce sie ladować poprzez USB ani łączyć z kompute

sosna94 24 Wrz 2017 14:23 3147 4
  • #1 16718003
    sosna94
    Poziom 2  
    Ocena: 1
    Witam , miałem wczoraj nie miłą sytuację rozładował mi się telefon a więc podłączyłem go do ładowania no i wtedy zaczęły się kłopoty telefon nie chciał się ładować pokazywał się na ekranie znaczek bateri i znikał i tak cały czas a wiec próbowałem uruchomić telefon za którymś razem się udało i wyskoczyło mi logo androida i jakiś tam błąd rozruchu wiec zresetowałem telefon i za którymś razem zniknął i telefon się potem włączał normalnie aczkolwiek mam taki problem bo teraz nie mogę naładować normalnie telefonu bo kiedy podpinam kabel do ladowania nic sie nie dzieje tak jak by go nie widział próbowałem podłączyć telefon pod komputer też martwy a dziwne wszystko jest to że jeżeli wyłączę telefon i podepnę pod ładowarkę sieciową nie jest pokazane że mi ładuje ale po godzinie naładuje to 15% chciałem wgrać od nowa system ale bez połączenia z komputerem nic nie zdziałam ;/ prosze o pomoc !
  • #2 16718017
    Pedros050
    Poziom 43  
    Ocena: 3920
    Witam .Gniazdo w telefonie nie obruszane .Brak styku na gnieździe może być tego przyczyną ,ewentualnie puściły luty na płycie .
  • #3 16718019
    sosna94
    Poziom 2  
    Ocena: 1
    PITERRR napisał:
    Witam .Gniazdo w telefonie nie obruszane .Brak styku na gnieździe może być tego przyczyną ,ewentualnie puściły luty na płycie .

Gniazdo nie obruszane telefon ma dopiero 2 miesiące bardzo możliwe że puściły ale po takim czasie kiedy ani razu mi nie upadł ;/
  • Pomocny post
    #4 16718045
    Pedros050
    Poziom 43  
    Ocena: 3920
    A to trzeba było tak od razu że jest na gwarancji .Reklamować telefon.
  • #5 16719159
    KRY5PIN
    Poziom 37  
    Ocena: 467
    Padła bateria. Teoretycznie można ją wypiac i naładować na zailaczu żeby wzbudzić. Praktycznie telefon jest na gwarancji więc oddaj.
REKLAMA