logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Słuchawki steelseries h4 - wymiana przewodu + wtyczka

Arkadio Moraless 25 Wrz 2017 11:43 1479 1
REKLAMA
  • #1 16719820
    Arkadio Moraless
    Poziom 1  
    Witam, wczoraj zabrałem się za wymianę kabla od słuchawek ponieważ jedna nie działała. Dodam że robie to pierwszy raz ;) Wylutowałem stary kabel i zastąpiłem go nowym jednak problem mam z wtyczką jack. W oryginale były dwie osobna do słuchawek i mikrofonu. Kabel mam nieco inny i tu moje pytanie. Czy mam to zrobić na dwie wtyczki czy można tu użyć tylko jednej i jak kabelki przylutować? Poniżej przedstawię zdjęcia jak to wygląda.
    Stary kabel :
    Słuchawki steelseries h4 - wymiana przewodu + wtyczka Słuchawki steelseries h4 - wymiana przewodu + wtyczka Słuchawki steelseries h4 - wymiana przewodu + wtyczka Słuchawki steelseries h4 - wymiana przewodu + wtyczka

Nowy kabel wygląda tak :
    Słuchawki steelseries h4 - wymiana przewodu + wtyczka

Takie wtyczki posiadam :
    Słuchawki steelseries h4 - wymiana przewodu + wtyczkaSłuchawki steelseries h4 - wymiana przewodu + wtyczka
  • REKLAMA
  • #2 16719856
    rafalrms
    Poziom 18  
    Ocena: 46
    Jeśli nie zależy ci na mikrofonie to dajesz jack 3 polowy, jeśli tak to dajesz 4 polowy. Masy czyli linki bez izolacji możesz skręcić razem . Opisy jacków 3 i 4 polowych znajdziesz w google.
REKLAMA