Szukam instrukcji obsługi do tej pralki. W necie są co prawda instrukcje, ale jest tam pokazana pralka z 3 kontrolkami zamiast wyświetlacza LCD
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamHtomas napisał:No tak, PTD
TONI_2003 napisał:Htomas napisał:No tak, PTD
To jednak jeszcze inaczej, ale proszę
TONI_2003 napisał:Dlatego jak się czegoś szuka należy dawać dokumentację foto, a tak są numery z modelami oraz użytkownikami co niewiedzą co mająZobacz co Masz w instrukcji na wybieraku, a co na wyświetlaczu i zapewne pokumasz o co biega
TONI_2003 napisał:Ja miałem tylko sam panel bez pralki zatem nie zwracałem uwagi na detale. Przeczytaj opis instrukcji tej co zamieściłem w PDF-ie, a nie ma innej instrukcji do tego małego panela osobno. Wszystko w necie sprowadza się do tego
TONI_2003 napisał:Ja miałem tylko sam panel bez pralki zatem nie zwracałem uwagi na detale. Przeczytaj opis instrukcji tej co zamieściłem w PDF-ie, a nie ma innej instrukcji do tego małego panela osobno. Wszystko w necie sprowadza się do tego
Htomas napisał:Pokrętło wyboru programu jest luźne, jakoś "lata". Ono jest wyciągane do góry czy trzeba rozbierać pralkę aby dostać się do programatora?