logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Wybór kina domowego Panasonic: SC HT 17, SC HT 15 czy SC HT 870?

witekbrak 06 Sie 2005 16:49 1343 1
REKLAMA
  • #1 1711611
    witekbrak
    Poziom 2  
    Witam wszystkich! mam jeszcze taki dylemat: który zestaw jest najbardziej praktyczny jeśli chodzi o oglądanie filmów i słuchania mp3 -SC HT 17,SC HT 15, SC HT 870?Może wysoka cena nie świadczy o tym czy akurat ten zestaw warto kupić.Wiem że czasami cena rośnie jak dorzucają jakieś bajery które póżniej nie są potrzebne w praktyce! Z góry dzięki za pomoc! POZDRAWIAM...
  • REKLAMA
  • #2 1715637
    Pavel81
    Poziom 17  
    Ocena: 12
    witekbrak napisał:
    Witam wszystkich! mam jeszcze taki dylemat: który zestaw jest najbardziej praktyczny jeśli chodzi o oglądanie filmów i słuchania mp3 -SC HT 17,SC HT 15, SC HT 870?Może wysoka cena nie świadczy o tym czy akurat ten zestaw warto kupić.Wiem że czasami cena rośnie jak dorzucają jakieś bajery które póżniej nie są potrzebne w praktyce! Z góry dzięki za pomoc! POZDRAWIAM...

Witam. Posiadam kino domowe marki Panasonic SC HT 870. Powiem tak sprzęt sprawuje się świetnie filmy ogląda się super. Dość spory sobwofer daje całkiem przyjemny basik. Przy oglądaniu filmu efekty naprawdę dobre. Jeśli chodzi o słuchanie muzyczki bardzo dobra dynamika dobry bas, właśnie sobwofer bardzo dużo daje jest regulowany posiada 4 stopnie. Sprzęt ładnie się prezentuje. Naprawdę polecam ten model. Teraz jest o wiele tańszy. Pozdrawiam :)
REKLAMA