Na komputerze jest zainstalowany Windows 10 Pro, czy jest możliwość sprawdzić czy jest wersja OEM czy BOX?
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tammastereg napisał:Do wersji Box masz dołączony klucz, OEM klucz ma wpisany w rejestr i przypisany do płyty głównej.
fafiks napisał:mastereg napisał:Do wersji Box masz dołączony klucz, OEM klucz ma wpisany w rejestr i przypisany do płyty głównej.
Ok, to wiem.
Ja pytałem jak to sprawdzić z poziomu systemu . Np w XP można było sprawdzić w Panelu Sterowania.
mastereg napisał:fafiks napisał:mastereg napisał:Do wersji Box masz dołączony klucz, OEM klucz ma wpisany w rejestr i przypisany do płyty głównej.
Ok, to wiem.
Ja pytałem jak to sprawdzić z poziomu systemu . Np w XP można było sprawdzić w Panelu Sterowania.
Kolego, nie zaznaczyłeś ,że jedynie z poziomu systemu, otrzymałeś odpowiedź na postawione pytanie, więc proszę nie unoś się.
Jeśli chcesz szukać tego w systemie,otwórz panel sterowania przez mój komputer zakładka system i ostatni aplet informacje.
Nie pamiętam, czy w Windows 10 było to zaznaczone w systemie, jednak jeśli tak to będzie tu widoczne.
Jan Kuwalski napisał:z wiersza poleceń
slmgr -dli
i czytamy ktory kanał
Jak zadziała proszę o pomógł
Jan
Jan Kuwalski napisał:z wiersza poleceń
slmgr -dli
i czytamy ktory kanał
Jak zadziała proszę o pomógł
Jan