logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[SIMLOCK] Jak zdjąć SimLock z MOTOROLA MPx200 za pomocą USB?

kuczera15 08 Sie 2005 15:52 4101 7
REKLAMA
  • #1 1716831
    kuczera15
    Poziom 19  
    Ocena: 23
    Witam serdecznie.

Chciałem was zapytać jak mogę zrzucić smoka z MOTOROLA MPx200 ???

Podobno jest jakiś program, który robi to po kablu USB.

Jeśli jesteście w posiadaniu takiego softwaru byłbym wdzięczny za zamieszczenie go, bądź podanie nazwy.

POZDRAWIAM i czekam na odpowiedź.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 1716869
    Beny321
    Poziom 13  
    prosze bardzo masz tu link jest tam wszystko co potrzeba ftp://fonolibre@ftp.fonolibre.com/Mpx200-220%20unlocker.rar
  • REKLAMA
  • #4 1738022
    kuczera15
    Poziom 19  
    Ocena: 23
    Bardzo dziękuję za pomoc.

POZDRWIAM
  • REKLAMA
  • #5 1793279
    Damiankca
    Poziom 27  
    Ocena: 14
    No zobaczymy co z tego wyjdzie dziergam tę motkę i jak lock zejdzie pochwalę się wam czy jej nie uwaliłem.
    Pozdrawiam
  • #6 1814265
    plusoko
    Poziom 11  
    Ocena: 3
    idzie ja tak zdjałem tylko co później zrobić by telefon wyswietlał numer imiei??
  • REKLAMA
  • #7 1814332
    ziko77
    Poziom 23  
    Ocena: 7
    wszystko jest dokładnie opisane, poczytaj sobie a przywrócisz wyświetlanie imei-a
  • #8 1815617
    plusoko
    Poziom 11  
    Ocena: 3
    ziko77 nie jarze możesz mi jak trzylatkowi wskazac co i jak???bo tel rzeczywiście działa rewelacyjnie a do pełni szczescia potrzebuje by wyswietlał jednak ten numer z góry dzieki pozdr +oko

Dodano po 2 [minuty]:

4. flashujemy ponownie plikiem, który umieściłem poniżej i już jest ok.

o to chodzi???

Podsumowanie tematu

✨ Dyskusja dotyczy zdjęcia SimLocka z telefonu MOTOROLA MPx200 za pomocą kabla USB. Użytkownik poszukiwał programu umożliwiającego odblokowanie urządzenia. W odpowiedziach udostępniono link do pliku „Mpx200-220 unlocker.rar” zawierającego potrzebne oprogramowanie oraz odnośnik do szczegółowego opisu procedury na forum elektroda.pl. W kolejnych postach omawiano przebieg odblokowania, w tym problem z wyświetlaniem numeru IMEI po zdjęciu blokady. Użytkownicy sugerowali ponowne flashowanie plikami dostępnymi w instrukcji, co pozwala przywrócić poprawne wyświetlanie IMEI. Całość wskazuje na metodę odblokowania poprzez dedykowany soft i flashowanie firmware’u za pomocą USB.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA