Witam
Mam problem z dołączaniem plików w poczcie gmail, wp, nie mogę też za pomocą stron które oferują przesyłanie dużych plików . Nie wiem gdzie jest problem. Pliki nie są jakieś wielkie mają po 4-5MB. Jest jakiś sposób na to
w gmail i wp prześle około 1MB informacja po jakimś czasie błąd przesyłania . Na stronach się mieli i nic nie dodaje albo doda 1,6 MB i mieli mieli i nic . "Po podlaczeniu do innego lacza tez wystepuje" nie bardzo rozumiem mam łącze z kabla
Użytkownik zgłasza problem z dołączaniem plików o wielkości 4-5MB w Gmail i WP, a także na stronach do przesyłania plików. Po próbie przesyłania plików, pojawia się błąd, a na stronach pliki nie są dodawane lub dodawane są tylko częściowo. Użytkownik został poproszony o sprawdzenie połączenia internetowego oraz o przesłanie logów z narzędzia FRST. Po odinstalowaniu oprogramowania Avast Pro Antivirus problem z przesyłaniem plików został rozwiązany, jednak po pewnym czasie problem powrócił, co sugeruje, że może być związany z przeglądarką internetową. Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.