logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak odblokować Samsung Galaxy J5 - Zablokowany przez symbol

25 Lis 2017 20:27 16200 8
REKLAMA
  • #1 16848719
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #2 16849622
    KRY5PIN
    Poziom 37  
    Ocena: 467
    Jedynie wizyta w serwisie.
  • REKLAMA
  • #3 16849672
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #4 16849740
    FIsiu_
    Poziom 28  
    Ocena: 294
    Adio1299 napisał:
    To co oni niby takiego mają, że odblokują mi telefon w chwile i 5 dych biorą... na youtubie pełno solucji jest, a u mnie żadna z nich... a w serwisie chyba mi jakośzaktualizwali tene telefon, bo kiedyś byłem z takim samym problemem

Serwisy posiadają odpowiednie narzędzia (boxy, oprogramowanie), które pozwala na zdjęcie blokad.

Każdego dziwi że za 5 min roboty, serwis kasuje np 50zł.. Nie wiedząc, że do wykonania usługi potrzebne jest urządzenie za np. 1000zł.. Albo samemu trzeba było pisać algorytm/program przez kilka tygodni czy miesięcy by wykonać coś w krótszym czasie niż zwykle..
    Sposoby z youtube nie wymagają żadnych specjalnych narzędzi do zrobienia czegoś, ale też te sposoby często nie działają.
  • #5 16851019
    mobista
    Poziom 35  
    Ocena: 365
    Jak to posiadają? Wiedzę i doświadczenie to po pierwsze. Mechanika samochodowego tez pytasz dlaczego kasuje Cie za wymianę klocków, skoro samemu z filmikiem z YouTube tez to ogarniesz? U piekarza się wykłócasz, że chleb ma Ci dać za free, bo mąka jest tania i mógłbyś upiec samemu?
  • #6 16851147
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #7 16851365
    KRY5PIN
    Poziom 37  
    Ocena: 467
    Adio1299 napisał:
    Ale nie porównujmy mechanika samochodowego do sprzętu takiego jak telefon komórkowy i jakieś blokady

Czego dalej nie rozumiesz?? Ja mam drugi samochód warty 800 zł a używam telefonu za 2200 zł. Widze że należysz do grona Polaków którzy myślą że wszystko należy się zadarmo. W w/w postach masz wszystko jasno opisane.
  • REKLAMA
  • #8 16851377
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #9 16851491
    mobista
    Poziom 35  
    Ocena: 365
    Mechanika tez prosisz o pomoc przy wymianie tlumika czy płacisz za jego wymianę? Kup sprzęt do usunięcia tej blokady, a w razie problemu serwisanci Ci pomogą - w przeciwnym wypadku udaj się do serwisu w Twojej okolicy i zachowaj naturalny łańcuch społeczny.

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik ma problem z odblokowaniem telefonu Samsung Galaxy J5, który został zablokowany przez zapomniany symbol oraz konto Google. Próby odblokowania przez hard reset nie przynoszą efektów, ponieważ wymagane jest wcześniejsze zalogowanie się na konto Google. Użytkownik nie ma środków na płatne usługi odblokowania w serwisie, a dostępne w internecie metody nie działają. W odpowiedziach podkreślono, że serwisy dysponują specjalistycznym sprzętem i oprogramowaniem, które umożliwiają usunięcie blokad, co uzasadnia ich opłaty. Użytkownik wyraża frustrację z powodu braku skutecznych rozwiązań i prosi o pomoc.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA