logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Samsung SGH-M919 - Jak zdjąć simlock z T-Mobile USA w Polsce?

rekinisko 07 Gru 2017 12:41 1257 4
REKLAMA
  • #1 16873772
    rekinisko
    Poziom 22  
    Ocena: 142
    Chciałbym zapytać doświadczonych kolegów czy ten telefon będzie pracował w Polsce i czy da się go rozblokować. Kilka słów o samym telefonie. Telefon podczas uruchomienia pokazuje logo T-mobile, nie mam pewności czy pochodzi z USA ale raczej tak. Na tylnej klapce jest logo Verizon 4G LTE. Telefon po pierwszym włączeniu pyta czy uaktywnić funkcję dzwonienia po wifi, pokazuje zasięg wifi i zasięg GSM bez względu na to czy ma wsadzoną sim karte czy nie. Wkładając obcą kartę (virgin - taką mam pod ręką) nie pokazuje nazwy sieci, podczas próby połączenia pisze że nie jest zalogowany do sieci. Chciałem skorzystać z usług sprawdzonej już wcześniej strony sim****24 i zamówiłem kod na ściągnięcie blokady. Wpisanie kodu nic nie dało i otrzymałem info, że potrzeba kod unfreeze który też otrzymałem kolejnego dnia. Oczywiście też nie zadziałał. Mam jeszcze opcję zwrotu pieniędzy ale zanim telefon po wsze czasy zginie w odmętach szuflady chciałem właśnie tu upewnić się, czy to naprawdę koniec?
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 16874001
    rekinisko
    Poziom 22  
    Nie wyświetla się trzeci krok, wpisuje "1" i nic. Działa za to po części kod z tego tutoriala: Link ale też nie do końca bo menu wygląda raczej informacyjnie.
  • REKLAMA
  • #4 16874150
    0xC0FFEE
    Poziom 19  
    Ocena: 88
    istnieją jeszcze takiego typu rodzaje działalności zwanych "serwisami", które specjalizują się tego typu usługami. Zazwyczaj można znaleźć w każdym mieście kilka-kilkanaście takich punktów...
  • #5 16874236
    rekinisko
    Poziom 22  
    Istnieje też elektroda żeby omijać takie miejsca.
REKLAMA