Witaj! Aż trudno mi sobie wyobrazić jego ponowne buczenie. Tak się przyzwyczaiłem bo tego amplitunera, że pewnie dalej bym szukał sprawcy, jakby problem powrócił. Teraz jest całkowita cisza a minął kolejny tydzień. Wyświetlacz zawsze pracuje i subwoofer. Już i córka sobie słucha, więc jest włączany kilka razy dziennie. Odkąd przestał być słyszalny ten przydżwięk, skierowałem do niego różne sygnały by wzmacniać dźwięk. Jest kompletnie cicho. Moim skromnym zdaniem, problem musi raczej leżeć w masie. Wiesz? - ja wtedy gdybym przypadkiem nie docisnął, poprzez wystający na radiatorze tranzystor, nie działałbym z tym dalej i zostawił z tym buczeniem do kolejnego razu, bo słuchając nowszych amplitunerów ze średniej półki odechciewa mi się słuchania w ogóle. Ten mi wystarcza bo nie mam budżetu na nowy za kilka tysięcy złotych. Najczęściej słucham w stereo. Ale w trybie kinowym i subem, buczenie było w nocnym oglądaniu nie do zniesienia. Ostatnio oglądałem film i nic. Życzę Ci sukcesu w znalezieniu problemu, mając nadzieję, że i Ty choćby niechcąco uciszysz sprawę

. Napisz gdybyś i Ty wygrał - pozdrawiam.