Odświeżam temat. Laptop Asus'a ładuje mi Windows'a loguje się mija 1-2 minuty i jeb staje w miejscu. Nie pokazuje żadnych komunikatów, mogę tylko zrobić reset. Uszkodzenie jest dziwne, ponieważ wystąpiło jakiś miesiąc temu, chciałem zrobić formata więc podłączyłem twardziela do stacjonarnego komputera żeby zgrać dane (nie zmieniłem kolejności uruchamiania systemów) i wystartował jakby ten dysk miałby być tym głównym i działał. Pomyślałem że to wina sprzętu a nie dysku czy oprogramowania ale podłączyłem go z powrotem do laptopa i działał! niestety przez 2 tygodnie i znowu to samo... Co może być przyczyną? W trybie awaryjnym chodzi aż miło. Przeinstalowałem sterowniki od karty graficznej ale nie pomogło. HDTune nic nie pokazał.
Z góry dzięki za zainteresowanie się tematem. Dodam że nie jestem jakimś zaawansowanym użytkownikiem, więc proszę o logiczną i zrozumiałą terminologię.
Dodano po 5 [minuty]:
Notebook: Asus F550L
procesor: Intel Core i5-4210U
grafika: NVIDIA GEFORCE 820M 2gb
czy podać jeszcze jakieś informacje dotyczące sprzętu?
Wydzieliłem jako nowy temat. Nie podpinaj się pod cudze wątki.
Dbaj o słownictwo.
RADU23
Z góry dzięki za zainteresowanie się tematem. Dodam że nie jestem jakimś zaawansowanym użytkownikiem, więc proszę o logiczną i zrozumiałą terminologię.
Dodano po 5 [minuty]:
Notebook: Asus F550L
procesor: Intel Core i5-4210U
grafika: NVIDIA GEFORCE 820M 2gb
czy podać jeszcze jakieś informacje dotyczące sprzętu?
Wydzieliłem jako nowy temat. Nie podpinaj się pod cudze wątki.
Dbaj o słownictwo.
RADU23