Parę dni wcześniej włączyłem laptopa i pierwsze co zobaczyłem to to że nie ma sterowników od drugiej lepszej karty graficznej ale nic sobie z tego nie zrobiłem i włączyłem grę ETS2 pograłem I laptopa wylaczylem na następny dzień włączyłem go i chciałem zainstalować sterowniki i nagle wyświetliło się że nie mam karty amd i po chwili zobaczyłem że też nie działają sterowniki od pierwszej karty intel. Zrobiłem formata (mam windowsa 10 jak coś ) i po formacie zobaczyłem że standardowo nie mam sterowników od karty amd zainstalowałem i znowu pisało że nie ma karty amd a sterowniki intela sie usunęły postanowiłem zrobić drugiego formata Ale jak co zrobiłem i włączyłem laptopa to zauważyłem że nie ma sterowników od obu kart graficznych no ale myślę to nie będę robił kolejnego formata pobralem najnowsze sterowniki od amd i dałem do instalacji w tym czasie poszedłem obejrzeć film a jak wróciłem był czarny ekran. Wylaczylem laptopa i gry chciałem włączyć to ekran zacina się na tych kręcących sie kropkach i niekiedy wywala bluescreena z napisem : MACHINE CHECK EXCEPTION.
Za wszystkie odpowiedzi dziękuję i jestem zielony w sprawach komputerowych i nie wiem za bardzo nawet jak włączyć tryb awaryjny .
Za wszystkie odpowiedzi dziękuję i jestem zielony w sprawach komputerowych i nie wiem za bardzo nawet jak włączyć tryb awaryjny .