logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

JDownloader - JDownloader 2 ? problem z bocznym panelem - "zbieracz linkow&

sonixx 18 Lut 2018 22:12 1374 2
REKLAMA
  • #1 17047208
    sonixx
    Poziom 11  
    Witam wszystkich forumowiczów .
    Mam mały problem z JDownloader , coś przez pomyłke zostało przestawione w panelu bocznym - zbieracz linków - i teraz nie pokazuje mi tego co było wcześniej , czyli np. wszelkich możliwości pobierania z ( multiup.org ) gdzie odchaczłem sobie np. open.load czy dl.free.fr lub podobnych .
    Z kont premium jak np. upoaded gdzie mam wykupione konto nie ma problemu nawet jak te konta są nie widoczne w panelu bocznym.
    Wszelkie próby w ustawieniach , w narzędziach panelu bocznego czy wejścia w ikonke trybik ustawień nic nie dały , były próby odinstalowania bezpośredniego lub za pomocą np. Iobit unistaller.
    Czy i jak można powrócić do tego żeby wszystko było widoczne w panelu bocznym / zbieracza linków / czy aż dojść do postawienia systemu czy też moze jednak ktoś może wskazać mi ktore konkretne wpisy w bibliotekach systemu wejść usunąc co trzeba dopisć co trzeba i pójdzie jak dawniej .

Dziękuję za wszelkie wskazówki które pozwolą naprawić ten panel bez stawiania systemu , no chyba że nie mam wyjścia ale myślę że zawsze można naprawić co człowiek sam zepsół
  • REKLAMA
  • #2 17047275
    nomudrek
    Poziom 36  
    Ocena: 472
    Trzeba przejść do zakładki Zbieracz linków, tam w prawym dolnym rogu mamy symbol narzędzi klikamy na nie i z menu zaznaczamy opcję Pasek boczny widoczny.
  • #3 17047308
    sonixx
    Poziom 11  
    nomudrek napisał:
    Trzeba przejść do zakładki Zbieracz linków, tam w prawym dolnym rogu mamy symbol narzędzi klikamy na nie i z menu zaznaczamy opcję Pasek boczny widoczny.

Ten temat został przerobiony , nic nie dało rady.
    Widoczne jest tylko
    Zdefiniowane v
    Typy plików v
    Serwis v

Poniżej niestety nic nie widać
REKLAMA