logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

audi a3 8P - kontrolka AIRBAG/ 2 wtyczki z fotela, 1 wtyczka z auta

irecki25 19 Lut 2018 16:55 23481 2
REKLAMA
  • #1 17048635
    irecki25
    Poziom 9  
    Ocena: 2
    Witam,
    oddałem zostawiłem samochód u mechanika, podczas naprawy zauważył ze poduszki są spięte tak żeby żadna kontrolka nie świeciła.
    po podłączeniu do komputera wyskakują 2 błędy: błąd prawej poduszki bocznej pasażera i błąd napinacza. z fotela wychodzą 2 żółte wtyczki, a z podłogi mam tylko 1 wtyczkę. po złączeniu znika tylko problem poduszki. Fotel kierowcy ma tylko 1 przewód z żółta wtyczka. Czy jest możliwe ze fotel pochodzi z innego modelu? I dlatego brak 1 wtyczki? Czy rozwiązanie jest całkiem inne?
    proszę o jakąś podpowiedź

audi a3 8P - kontrolka AIRBAG/ 2 wtyczki z fotela, 1 wtyczka z autaaudi a3 8P - kontrolka AIRBAG/ 2 wtyczki z fotela, 1 wtyczka z auta
  • REKLAMA
  • #2 17061938
    Browc70
    Poziom 12  
    Ocena: 22
    Napinacz masz w mechanizmie zwijającym pasy, więc jak został Ci tylko ten błąd to szukaj pod obudową słupka B.
  • #3 17070299
    irecki25
    Poziom 9  
    Ocena: 2
    rozebrałem dzisiaj wszystkie plastiki i koło słupka jest wszystko ok.
    a drugi kabel od fotela jest jakby skierowany w stronę hamulca ręcznego. przeszukałem wszystko i nadal nie wiem gdzie można by wpiąć tą 2 wtyczkę. zastanawia mnie ten fotel. czy jest możliwe ze to jego wina?
REKLAMA