logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Brak możliwości przewijania live na youtube'ie - LG Smart TV

Kubcioo 19 Lut 2018 23:15 8853 12
REKLAMA
  • #1 17049762
    Kubcioo
    Poziom 3  
    Ocena: 10
    Witam, mam problem bo nie mogę przewinąć live na yt, na telefonie i komputerze działa. Co się mogło stać, że nie mogę przewijać? Na przeglądarce na tv działa, tylko nie chce się przewijać na aplikacji.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 17050233
    Kubcioo
    Poziom 3  
    JasnyKris napisał:
    Witam.

A kiedyś mogłeś przewijać? Sugeruję aktualizację aplikacji.

W niedziele mogłem przewijać. Dało by rade to jakoś naprawić?
  • #4 17050317
    Kaliber PC - Service

Poziom 22  
    Ocena: 69
    Mówiłeś, że nie potrafisz przewijać na live... a jak puścisz jakiś zwykły filmik to normalnie przewiniesz?

Kubcioo napisał:
    Dało by rade to jakoś naprawić?

JasnyKris napisał:
    Sugeruję aktualizację aplikacji.
    Konto firmowe:
    Kaliber PC - Service
    Konstantego Damrota 5, Radlin, 44-310 | Tel.: 692XXXXXX (Pokaż) | Strona WWW: https://www.kaliberpc-service.pl/
  • #5 17050360
    Kubcioo
    Poziom 3  
    JasnyKris napisał:
    Mówiłeś, że nie potrafisz przewijać na live... a jak puścisz jakiś zwykły filmik to normalnie przewiniesz?

Kubcioo napisał:
    Dało by rade to jakoś naprawić?

JasnyKris napisał:
    Sugeruję aktualizację aplikacji.

Film można normalnie przewijać, po ostatniej aktualizacji tak się dzieje.
  • #6 17050380
    Kaliber PC - Service

Poziom 22  
    Ocena: 69
    Kubcioo napisał:
    po ostatniej aktualizacji tak się dzieje.

Aaa... czyli to jednak aktualizacja mogła coś namieszać. ;) Ale tutaj przyznam szczerze, że nie wiem jak wygląda cofnięcie aktualizacji wstecz w TV, bo sam chyba tylko raz to zrobiłem kilka lat temu, i to przy głupotach... :| Nie pamiętam tej operacji.

Myślę, że powód jest jasny, ale musisz zaczekać na info od kogoś innego, chyba, że samemu jednak uda Ci się to załapać. Ewentualnie ustawienia fabryczne, też jakieś tam rozwiązanie, jeśli oczywiście nie masz jakoś extra dostrojonego TV.
    Konto firmowe:
    Kaliber PC - Service
    Konstantego Damrota 5, Radlin, 44-310 | Tel.: 692XXXXXX (Pokaż) | Strona WWW: https://www.kaliberpc-service.pl/
  • REKLAMA
  • #7 17050389
    Kubcioo
    Poziom 3  
    JasnyKris napisał:
    Kubcioo napisał:

Aaa... czyli to jednak aktualizacja mogła coś namieszać. ;) Ale tutaj przyznam szczerze, że nie wiem jak wygląda cofnięcie aktualizacji wstecz w TV, bo sam chyba tylko raz to zrobiłem kilka lat temu, i to przy głupotach... :| Nie pamiętam tej operacji.

Myślę, że powód jest jasny, ale musisz zaczekać na info od kogoś innego, chyba, że samemu jednak uda Ci się to załapać. Ewentualnie ustawienia fabryczne, też jakieś tam rozwiązanie, jeśli oczywiście nie masz jakoś extra dostrojonego TV.

Przymierzałem się do przywrócenia ustawień, lecz poczekam może będzie druga aktualizacja.
  • #8 17050519
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #9 17050524
    Kubcioo
    Poziom 3  
    mihal2002 napisał:
    Kubcioo napisał:
    Przymierzałem się do przywrócenia ustawień, lecz poczekam może będzie druga aktualizacja.

Zawsze po aktualizacji trzeba zrobić reset. A druga aktualizacja może nigdy nie nastąpić lub nic nie zmieni.
    Zmiana oprogramowania na starsze raczej nie wchodzi w grę.

Ale reset czego trzeba zrobić?
  • #10 17050870
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #11 17050925
    Kubcioo
    Poziom 3  
    mihal2002 napisał:
    Kubcioo napisał:
    Ale reset czego trzeba zrobić?
    Kubcioo napisał:

A o czym piszesz?

YT na smart Tv
  • #12 17051391
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #13 17051593
    Kubcioo
    Poziom 3  
    mihal2002 napisał:
    Kubcioo napisał:
    YT na smart Tv

To zrób reset TV do fabrycznych i tyle. Tak ciężko pojąć?

Nie ma sensu robić resetu, to wina od strony YT. Jak zrobię reset to i tak będę musiał zaktualizować YT.

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik zgłasza problem z brakiem możliwości przewijania transmisji na żywo w aplikacji YouTube na telewizorze LG Smart TV, podczas gdy na telefonie i komputerze funkcja ta działa poprawnie. Inni uczestnicy dyskusji sugerują, że problem może być związany z ostatnią aktualizacją aplikacji YouTube. Proponowane rozwiązania obejmują aktualizację aplikacji, przywrócenie ustawień fabrycznych telewizora oraz ewentualne oczekiwanie na kolejną aktualizację. Użytkownik wyraża wątpliwości co do resetowania telewizora, argumentując, że problem leży po stronie YouTube.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA