Witam, mam problem bo nie mogę przewinąć live na yt, na telefonie i komputerze działa. Co się mogło stać, że nie mogę przewijać? Na przeglądarce na tv działa, tylko nie chce się przewijać na aplikacji.
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamKubcioo napisał:Dało by rade to jakoś naprawić?
JasnyKris napisał:Sugeruję aktualizację aplikacji.
JasnyKris napisał:Mówiłeś, że nie potrafisz przewijać na live... a jak puścisz jakiś zwykły filmik to normalnie przewiniesz?
Kubcioo napisał:Dało by rade to jakoś naprawić?JasnyKris napisał:Sugeruję aktualizację aplikacji.
Kubcioo napisał:po ostatniej aktualizacji tak się dzieje.
JasnyKris napisał:Kubcioo napisał:po ostatniej aktualizacji tak się dzieje.
Aaa... czyli to jednak aktualizacja mogła coś namieszać.Ale tutaj przyznam szczerze, że nie wiem jak wygląda cofnięcie aktualizacji wstecz w TV, bo sam chyba tylko raz to zrobiłem kilka lat temu, i to przy głupotach...
Nie pamiętam tej operacji.
Myślę, że powód jest jasny, ale musisz zaczekać na info od kogoś innego, chyba, że samemu jednak uda Ci się to załapać. Ewentualnie ustawienia fabryczne, też jakieś tam rozwiązanie, jeśli oczywiście nie masz jakoś extra dostrojonego TV.
Kubcioo napisał:Przymierzałem się do przywrócenia ustawień, lecz poczekam może będzie druga aktualizacja.
mihal2002 napisał:Kubcioo napisał:Przymierzałem się do przywrócenia ustawień, lecz poczekam może będzie druga aktualizacja.
Zawsze po aktualizacji trzeba zrobić reset. A druga aktualizacja może nigdy nie nastąpić lub nic nie zmieni.
Zmiana oprogramowania na starsze raczej nie wchodzi w grę.