logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

ASUS A555L - Nie działające głośniki w laptopie

Vafik 23 Lut 2018 17:00 1341 3
REKLAMA
  • #1 17058106
    Vafik
    Poziom 6  
    Ocena: 3
    Na moim laptopie przestały działać głośniki, wina sprzętu, czy systemu? [Win10] Mam zamiar oddać na gwarancję dopóki jeszcze ją posiadam, ale przed tym chcę się jeszcze upewnić czy to może być wina z mojej strony, albo samemu dać radę jakoś to naprawić? Dodam, że laptop nie doznał żadnego upadku w ostatnim czasie :)

A sprawa o tyle ciekawa, że tydzień temu przestał działać prawy głośnik, a od środy nie działają oba
  • REKLAMA
  • #2 17058151
    miecho18
    Spec od komputerów
    Ocena: 2771
    Uszkodzenie sprzętowe. Skorzystaj z gwarancji.
  • REKLAMA
  • #3 17058167
    ul1002

Poziom 35  
    Ocena: 137
    W tych lapkach uszkadza się złącze na płycie głównej, Asus wypuścił poważny bubel, jak laptop stoi na biurku nic mu nie jest, ale jak zaczynasz używać to brak dźwięku albo system się sypie albo nie widzi dysku po jakimś niedługim czasie.
    Konto firmowe:
    Almar Serwis Roland Piszczelok
    Gliwicka, Rybnik, 44-200 | Tel.: 506XXXXXX (Pokaż) | Strona WWW: www.almar-serwwis.pl
  • #4 17058300
    Vafik
    Poziom 6  
    Ocena: 3
    Dobrze wiedzieć, ostatnio jak odesłałem do nich, bo nie mogłem systemu postawić, bo się posypał, to napisali mi instrukcję co mam w takich sytuacjach robić mimo, że tak robiłem, więc wolałem zapytać, żeby znów nie było 'pretensji' od Asusa ;)
REKLAMA