Kupić dowolny Android Dongle Tv i zawsze będzie to działać (instalujemy i zmieniamy sobie wszystko jak chcemy i kiedy chcemy, nie jesteśmy uzależnieni od żadnego producenta sprzętu a li tylko od twórcy danej apki) - SMART Tv to ogólnie wielki niewypał.
Moja Ukochana Żono Agniesiu (pro memoriam 25 04 1974 - 19 06 2022) Kocham Cię i tęsknię.
Moja Ukochana Siostro Justynko (pro memoriam 25 02 1974 - 16 01 2025) Kocham Cię i tęsknię.
Kupujesz boxa, instalujesz najnowszą wersję apki ze sklepu Google i korzystasz.
Podłączasz to pod port HDMI w tv i masz SMART Tv tylko dużo bardziej przyszłościowy i zupełnie niezależny od producenta tv - można doinstalować w nim KODI i masz kombajn multimedialny.
Moja Ukochana Żono Agniesiu (pro memoriam 25 04 1974 - 19 06 2022) Kocham Cię i tęsknię.
Moja Ukochana Siostro Justynko (pro memoriam 25 02 1974 - 16 01 2025) Kocham Cię i tęsknię.
U mnie to samo, choć raz załadowało się poprawnie. Zmienili wygład playera , ale chyba padło wsparcie dla starszych wersji TV . Tylko po co rozsyłać na siłę ehhh.
✨ Użytkownik zgłasza problem z aplikacją TVN Player na telewizorze Samsung UE 40D5500RW, który pojawił się po aktualizacji do Player +. Inni uczestnicy dyskusji sugerują aktualizację oprogramowania telewizora jako pierwsze rozwiązanie. W przypadku braku poprawy, proponują zakup Android Dongle TV, co pozwoli na większą elastyczność w korzystaniu z aplikacji. Użytkownicy dzielą się doświadczeniami z różnymi modelami TV boxów oraz wskazują na problemy z wsparciem dla starszych wersji telewizorów. Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.