Witam! Zakupiłem Seata Leona 1m z 2000r w dieslu.Auto wiadomo,tanio kupione więc jest sporo drobnostek do zrobienia a jedna z nich to (raczej moim skromnym zdaniem) jest moduł komfortu.Sprawa wygląda tak,że o zamykaniu z pilota moge zapomnieć.Wkładki w zamku raczej również są uszkodzone ponieważ zamykanie manualne nie działa,działa tylko otwieranie.Auto zamykam tak,że wchodzę z tyłu i klikam zamykanie od środka,później odłączam akumulator i zostawiam z samochód z otwartą maską (czasami słychać,gdy zamkykam,tak jakby 2 razy się zamykał i wtedy otwierają się szyby).O centralce nie wiedziałem gdy zakupiłem samochód ponieważ gdy raz wychodząc z pracy i podchodząc do samochodu zauważyłem otwarte szyby(auto również samo się otworzyło).Podświetlenie kokpitu również świruje bo nie zawsze się załącza.Kod modułu to :
1JK 959 799 S..

Podpiąłem go u znajomego z kablem VAG i o to screeny z błędami.Jest na bank tu jakiś spec który wszystko to ogarnie.Ja niestety nie mam o tym kompletnie jakiegoś pojęcia także wpadłem tutaj prosząc o porady.Pozdrawiam serdecznie
1JK 959 799 S..