logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Opinie] Ranking producentów CCTV - polecane marki i modele

Lemmy Kilmister 04 Kwi 2018 14:55 1050 1
REKLAMA
  • #1 17148420
    Lemmy Kilmister
    Poziom 1  
    Dzień dobry,
    jako, że sytuacja na rynku ciągle się zmienia chciałem zaproponować taki o to wątek. Jakich producentów sprzętu polecacie (co się podoba, a co nie podoba) i na jaką półkę ich zaklasyfikujecie. Na czym najchętniej pracujecie. Oczywiście nie chodzi mi o kwestie typu "gdyby ludzi było stać to tylko Axis" czy coś w tym stylu. Często mówi się o "chińczykach", ale jeden drugiemu nierówny. Poza tym na chwilę obecną chińczyki generują największe obroty. Fajnie by było stworzyć jakąś większą bazę wiedzy. Mam nadzieję, że temat załapie.

Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 17150029
    procsa
    Poziom 31  
    Ocena: 363
    To Ja tylko dodam swoją opinie, zakupiłem za całe 399zł zestaw (nowy) rejestrator 8ch (bez dysku) + 4 kamery,okablowanie, zasilacze, pilot, "FLOUREON AHD 5 HYBRID 1080P 2.0MP 3000TV" i co mnie zaskoczyło obraz rzeczywiście jest rejestrowany w 1080P na 4 kanałach , a nie jak w większości tego typu zestawów w 1080N czy 960P, obraz jest naprawdę bardzo dobry zarówno w dzień jak i w nocy, ale żeby nie było tak pięknie to z minusów obsługa 1080P tylko na 4 kanałach, przy podłączeniu 8ch jest już 960P, oraz zdalny podgląd przez aplikację mobilną troszeczkę "kuleje" , tylko nie wiem czy to wina "serwerów" czy mojego łącza którego wartość upload wynosi 1mb/s....

p.s. Jest to typowy chińczyk, ale zakupiony na Polskim portalu , dostawa była z Polski.
REKLAMA