logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Opinie o Blueconnect w Zielonkach-Babicach - jakość i szybkość internetu?

16v 19 Sie 2005 15:36 1377 5
REKLAMA
  • #1 1747258
    16v
    Poziom 11  
    jakie sa wasze opinie na temat blueconnect ?? teraz mnie czekja studia w wawie i nie wiem jaki dostep do netusobie zalatwic.... neo raczej odpada ze wzgl nato ze nie wiem jak dlugo bede mieszkac na jednej kwaterze.
    czy w zielonkach-babicach bede mogl kozystac z blueconnect ?? jak z jakoscia i szybkoscia transferu ?? czy w innych miejscach polski tez to dziala?? bede tego wykorzystywac glownie do www/gg/email
    czasem do sciagniecia jakiegos pliczku... nada sie ?? mzoe jakies inne propozycje ?
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 1750606
    16v
    Poziom 11  
    2gb jest limit... wedlug mapy zielonki sa w zasiegu.. ale jak to w praktyce wyglada ?? moze ktos ma pomysl na net dla studenta ?? :D wynajmuje pokoj wiec ciezko o jakies instalki grubsze.. i nie moge podpisac umowy wiazacej z miejscem zameldowania.. :/
  • REKLAMA
  • #4 1750625
    plik4
    Poziom 26  
    Ocena: 12
    bluconnect... tylko albo jacys prviderzy na miejscu co daja radiowo net. 2GB na miesac spokojnie wystarczy jak na www/mail/gg. Sprawdzcie jeszcze oferte Idei. Tez cos takiego wypuscili. ALe maja napewno mniejszy zasieg...
  • REKLAMA
  • #5 1750647
    16v
    Poziom 11  
    no musze jeszcze o radiowke sie dowiedziec... ale pytanie czy umowa bedzie na mnie i zwiazana ze mna czy z wlascicielem lokalu. co bedzie jak zmienie mieszkanie :/
  • #6 1750661
    plik4
    Poziom 26  
    Ocena: 12
    zawsze sie dogadasz. Trza miec chryzme :P ALe powiesz ze chcesz do łaptoka i jestes zameltowany na stale tu... A tu tymczasowo i powinni dac..
REKLAMA