Na drugim końcu powinna być kostka ISO, bo Peugeot 307 był w taką wyposażany.
Chyba, że pojawił się rzeźnik i łączył wycinając kostki.
Na drugim końcu przewodu różowego nie powinno być nic podłączone i tam należy wpiąć ten przewód.
Temat musze otworzyc na nowo
Po odpaleniu silnika radio dziala normalnie po wrzuceniu wstecznego kamera sie załącza po wyłączeniu wstecznego na radio przestaje dzialac wyswietla no signal kamera dziala prawidłowo . Co może byc nie tak?
Dodano po 17 [godziny] 49 [minuty]:
Dodam jeszcze ze na samym zapłonie wszystko smiga jak odpale kamera dziala obraz sie wyswietla ale inne funkcje nie dzialaja
Witam mam pytanie podłączyłem kamerę cowania Peugeot 307 i diody LED mi się palą jak nawet jadę do przodu a podłączyłem przewud do plusa jak włączam 1bieg prądu nie ma a ledy nadal się palą jak dam wsteczny prąd jest i diody LED też się pala
Zarejestruj konto, Zaloguj się i bądź aktywny na forum, a wtedy reklamy nie będą się pojawiać. Otrzymaj punkty za rejestrację oraz odpowiedzi.
✨ Użytkownik pyta, gdzie podłączyć czerwony kabel kamery cofania w radiu Peugeot 307. Odpowiedzi sugerują, aby kabel podłączyć do sygnału wstecznego (car reverse signal) w kostce ISO, która powinna być dostępna w pojeździe. W przypadku zajęcia miejsca w kostce, zaleca się przecięcie kabla, aby móc go podłączyć. Po podłączeniu, kamera działa prawidłowo, ale pojawiają się problemy z działaniem radia po wyłączeniu wstecznego. Użytkownik zgłasza, że diody LED kamery świecą się nawet podczas jazdy do przodu, co sugeruje problem z zasilaniem lub podłączeniem. Wygenerowane przez model językowy.