Dzień dobry
Posiadam przeglądarkę
Google Chrome
Poczta
interia.pl
Laptop
Windows 8.1
Gdy chce dodać załącznik do mojej wiadomości e-mail w poczcie interia.pl
to otwiera mi ten plik, a nie załącza do wiadomości e-mail.
Czyli jak do wysłania wiadomości interia.pl w przeglądarce Google chrome chce wysłać załącznik, to robię tak :
Naciskam na agrafkę koło napisu wyślij w poczcie interia,pl po czym zaznaczam wybrany załącznik i naciskam na ikonę otwórz,
gdzie otwiera mi się plik obojętnie z jakim rozszerzeniem (sprawdzone rozszerzenia
- zip, rar, 7z, == otwiera mi program 7zip
doc, ppt, odp, pptx == otwiera mi Liberooffice
Co mam zrobić, a żeby zamiast uruchamiał / otwierał plik / załącznik, to żeby dołączał do wiadomości e-mail.
Dodam, że zapisywanie na dysk załączniki z otrzymanej poczty działa bez zarzutu.
Dziękuje za odpowiedz
Posiadam przeglądarkę
Google Chrome
Poczta
interia.pl
Laptop
Windows 8.1
Gdy chce dodać załącznik do mojej wiadomości e-mail w poczcie interia.pl
to otwiera mi ten plik, a nie załącza do wiadomości e-mail.
Czyli jak do wysłania wiadomości interia.pl w przeglądarce Google chrome chce wysłać załącznik, to robię tak :
Naciskam na agrafkę koło napisu wyślij w poczcie interia,pl po czym zaznaczam wybrany załącznik i naciskam na ikonę otwórz,
gdzie otwiera mi się plik obojętnie z jakim rozszerzeniem (sprawdzone rozszerzenia
- zip, rar, 7z, == otwiera mi program 7zip
doc, ppt, odp, pptx == otwiera mi Liberooffice
Co mam zrobić, a żeby zamiast uruchamiał / otwierał plik / załącznik, to żeby dołączał do wiadomości e-mail.
Dodam, że zapisywanie na dysk załączniki z otrzymanej poczty działa bez zarzutu.
Dziękuje za odpowiedz