logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Częste zrywanie połączenia internetowego na różnych urządzeniach

_EnJoy_The_Fame_ 25 Maj 2018 12:38 1020 1
REKLAMA
  • #1 17239773
    _EnJoy_The_Fame_
    Poziom 1  
    Witam

Jakiś czas temu zauważylem że czasami zrywa mi polączenie z internetem ale dzialo sie to co 2 lub 3 dni teraz wystepuje to codziennie.Na każdym
    urządzeniu co korzystam z telefonu,laptopu to wystepuje ten sam problem co jakiś czas 15min czasami 20min najwyżej 30min wywala mi internet
    na kilkanaście sekund góra kilkanaście minut i znowu jest ok.Zdarza sie tak że wywalilo mi neta kilka razy w 5 minut.Grzebalem w kablach ale wszystko jest ok nawet poprawialem te kable bo troszke bylo tam kabla zgiętego ale dalej nic.Mam router z cerberus P 6363.Posiadam go od 3 lat i wszystko bylo ok i tu nagle ten problem.Mam siec bezprzewodową niepodłączam kabla do laptopa.Proszę o pomoc
  • REKLAMA
  • #2 17239930
    Nori2
    Poziom 22  
    Ocena: 109
    _EnJoy_The_Fame_ napisał:
    Posiadam go od 3 lat i wszystko bylo ok ...

A nie zmieniałeś ostatnio umowy z dostawcą internetu ?
    Ja miałem kiedyś takie objawy jak opisujesz. Skusiłem się na zmówienie "szybszego internetu". Mój router spełniał (przynajmniej teoretycznie) wymagania nowej sieci, ale pewnie pracował na granicy swoich możliwości. Musiałem kupić nowy.
REKLAMA