logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Xiomi Note 5A Prime - kijek do selfie nie działa;(

Alixia 26 Maj 2018 11:09 7128 6
REKLAMA
  • #1 17241354
    Alixia
    Poziom 7  
    Ocena: 16
    Mam kijek do selfie całkiem zwykły. Dotychczas wszystko było ok. Po podłączeniu do telefonu Xiomi Note 5A nie działa:( nie można zrobić fotki żadną aplikacją. Nie łączy coś. Czy do tego typu aparatu musi być jakiś specjalny kijek do selfie? Czy może coś trzeba poprzestawiać w ustawieniach telefonu?
    Proszę o radę:)
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 17241520
    Alixia
    Poziom 7  
    Mam zwykły niestety - z chińskiego sklepu, bez bleutooth. Sprawdzał się w poprzednich telefonach i nawet go wypożyczałam przygodnym ludziom i też im działał;) a tu nie działa. Chyba będę musiała zakupić odpowiedni. Przyjrzę się linkowi od Ciebie;)
  • REKLAMA
  • #4 17241526
    Pedros050
    Poziom 43  
    Ocena: 3918
    To wypadało by kupić odpowiedni do danego telefonu.
  • REKLAMA
  • #5 17241532
    Alixia
    Poziom 7  
    Ja tak często zmieniam telefony, że uzbierałaby się niezła kolekcja tych kijków;)
    No ale jeśli ten rzeczywiście jest dedykowany telefonom redmi note 5a to będę musiała kupić;) oj:) chyba, że znów w chińskim sklepie przetestuję kilka i jakiś się nada;) A nic innego nie można tu zrobić? Tylko kijek z bluetooth'em?
  • #6 17241544
    Pedros050
    Poziom 43  
    Ocena: 3918
    Najlepiej sprawdzić na miejscu w sklepie czy działa.

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik zgłasza problem z działaniem zwykłego kijka do selfie po podłączeniu do telefonu Xiomi Note 5A. Kijek nie łączy się z telefonem, co uniemożliwia robienie zdjęć. Inni uczestnicy dyskusji sugerują, że kijek powinien być kompatybilny z telefonem, a najlepszym rozwiązaniem może być zakup kijka z funkcją Bluetooth. Użytkownik rozważa zakup dedykowanego kijka lub przetestowanie kilku modeli w chińskim sklepie.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA