Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamKraniec_Internetów napisał:Poczytaj w internecie o konfiguracji w trybie bridge. Konfiguracja niemal zawsze wygląda tak samo. Co ważne, router który będzie odbierał sygnał bezprzewodowy, nie może go jednocześnie nadawać. Możesz się za to podłączyć do niego przewodowo.
makosuu napisał:Możesz ustawić inną nazwę i hasło do sieci rozgłaszanej przez TP-Link. Tylko nie rób tak że identyczny SSID i inne hasło.
zox15 napisał:9tysiecy to Ty z innego forum?
zox15 napisał:Czyli ściągam to?
makosuu napisał:zox15 napisał:9tysiecy to Ty z innego forum?
tak![]()
zox15 napisał:Czyli ściągam to?
Dokładnie. Jak pobierzesz to zmień nazwę na krótszą (dowolnie choćby 123) bo z taką długą nie wejdzie (testowałem).
makosuu napisał:sorry pomyliłem się z tym revealDa się zrobić inne hasło na 100% ale nie z GUI, tylko trzeba przez SSH, pobierz Putty, zrób połączenie SSH (IP jak znaleźć masz niżej), logujesz się root hasło takie jak ustawiłeś i wpisz uci show wireless i wklej wynik.
http://eko.one.pl/?p=openwrt-sta#rozgaszaniesiecibezprzewodowo
Ten 192.168.1.1 jest tylko awaryjnie na wypadek np. braku Arrisa. Normalnie łączysz się przez taki adres jaki dostał TP-Link z DHCP od Arrisa. Zobacz w tablicy klientów DHCP lub przeskanuj sieć programem Advanced IP Scanner.