Czesc. Mam karte radiowo-telewizyjna.
Mam do niej sterowniki pod win 95&98&ME
Wszystko wtedy chodzi idealnie, gorzej gdy chce ja zainstalowac pod Xp.
Producent nie dał sterowników pod XP.
Szukałem wszedzie i miałem duzo sterownikow pod XP. Wieksza czesc wywaliłem bo wogóle nie chodziła. Miałem jeden dosc dobry ale po jakims czasie od zainstalowania zaczeło sie piepszyc.
Samo właczało sie i wyłaczało "MUTE" co jakies 5s . Raz był dzwiek raz nie. Teraz na radiu chodzi normalnie ale na telewizorze co jakis czas włacza sie jakis tryb pełnoekraowy, gdzie ekran jest podzielony na kilka czesci i pokazuja sie tam kanały w małych okienkach. np kanał 041,042,043,044,045,046 itp.
Nie da sie nic obejzec bo co jakis czas sie to włacza.
Jesli ktos miał takie urzadzenie i ma do niego sprawdzone sterowniki pod Xp, albo wie gdzie je znaleźc to bardzo prosze o pomoc.
Z tego co wiem to urzadzenie nazywa sie
AVERMEDIA
po wyciagnieciu karty z komputera odczytałem:
-w miejsce gdzie wchodzi antena z radia i telewizora (całosc jest obudowana jakas blaszka z dziurkami) na obudowie (blaszce) pisze
PHILIPS
jest tam tez naklejona naklejka i pisze tam tak:
3139 147 13921L
FM1256/PH hm
SV21 9815
MADE IN SINGAPORE
-na płytce karty telewizyjnej znajduje sie wielki układ scalony, oto dane z niego
BT
Bt 848KPF
VIDEO DECODER
BF5199.2 9805
KOREA.
Oto dane jakie znalazłem .
Bardzo prosze o pomoc bo juz nie wiem co z tym robic.
PZDR!
Mam do niej sterowniki pod win 95&98&ME
Wszystko wtedy chodzi idealnie, gorzej gdy chce ja zainstalowac pod Xp.
Producent nie dał sterowników pod XP.
Szukałem wszedzie i miałem duzo sterownikow pod XP. Wieksza czesc wywaliłem bo wogóle nie chodziła. Miałem jeden dosc dobry ale po jakims czasie od zainstalowania zaczeło sie piepszyc.
Samo właczało sie i wyłaczało "MUTE" co jakies 5s . Raz był dzwiek raz nie. Teraz na radiu chodzi normalnie ale na telewizorze co jakis czas włacza sie jakis tryb pełnoekraowy, gdzie ekran jest podzielony na kilka czesci i pokazuja sie tam kanały w małych okienkach. np kanał 041,042,043,044,045,046 itp.
Nie da sie nic obejzec bo co jakis czas sie to włacza.
Jesli ktos miał takie urzadzenie i ma do niego sprawdzone sterowniki pod Xp, albo wie gdzie je znaleźc to bardzo prosze o pomoc.
Z tego co wiem to urzadzenie nazywa sie
AVERMEDIA
po wyciagnieciu karty z komputera odczytałem:
-w miejsce gdzie wchodzi antena z radia i telewizora (całosc jest obudowana jakas blaszka z dziurkami) na obudowie (blaszce) pisze
PHILIPS
jest tam tez naklejona naklejka i pisze tam tak:
3139 147 13921L
FM1256/PH hm
SV21 9815
MADE IN SINGAPORE
-na płytce karty telewizyjnej znajduje sie wielki układ scalony, oto dane z niego
BT
Bt 848KPF
VIDEO DECODER
BF5199.2 9805
KOREA.
Oto dane jakie znalazłem .
Bardzo prosze o pomoc bo juz nie wiem co z tym robic.
PZDR!