Dostałem dostęp do kamer osiedlowych i przez przeglądarkę Internet Explorer mogę zalogować się i widzę obraz. Chciałbym móc też oglądać obraz z kamer przez oprogramowanie na komputerze z Windows 10 niestety urządzenie jest offline zarówno w BCS Manager jak i Smart PSS. W BCS manager wybieram > konf. urządzeń > Dodaj ręcznie > w okienku wpisuje jakąś tam nazwę urządzenia, podaje IP, port oraz login i hasło. Przy wybraniu protokołu BCS Point IP urządzenie jest cały czas offline mimo iż w IE mam włączony podgląd. Zmiana protokołu na chyba HTTP banuje mi konto na 30 minut. W programie SMART PSS sytuacja jest identyczna.
Próbowałem również aplikacji na androida BCS Viewer i BCS Point. W jednej i drugiej system łączy sięz urządzeniem i wyskakuje błąd: limit czasu.
Niestety nie mam pojęcia co to jest za rejestrator ani jakie są to kamery. Mam dostęp tylko do podglądu także z ekranu logowania wiem że to BCS
Pomożecie ?
Próbowałem również aplikacji na androida BCS Viewer i BCS Point. W jednej i drugiej system łączy sięz urządzeniem i wyskakuje błąd: limit czasu.
Niestety nie mam pojęcia co to jest za rejestrator ani jakie są to kamery. Mam dostęp tylko do podglądu także z ekranu logowania wiem że to BCS
Pomożecie ?