No i zatankowałem do pełna! Nawet pobujałem samochodem aby weszło więcej ! i co pracownik stacji krzyczy do mnie , że spod samochodu cieknie benzyna ! k... Myślę, że wyciekło z 4 do 5 litrów i przestało lecieć . Podjechałem pod pracę z 3 km. Sprawdziłem pod samochodem nie widać było żadnych wycieków. z pracy pod dom z 5 km, stanąłem na lekkim spadku - tył samochodu lekko w dole i jest mała plama, czuć paliwo. Poszedłem po około 10 minutach nic już nie kapie. Pomocy przed wyjazdem do mechanika bo znowu będą się mądrzyć. Co dziennie coś, a miało być tak pięknie

A zapomniał bym o wskazówce od paliwa - wskazuje75 %.
Dodano po 2 [godziny] 51 [minuty]: Dzięki za podpowiedź zatankowania do pełna nie wiem czy to rozwiąże problem wskazania paliwa ale na pewno wiem co jeszcze do naprawy. Kolega doradził mi mechanika w Szczecinku - Górecki, podobno dobry i konkretny. Pojechałem powiedział, że prawdopodobnie coś się dzieje z koszykiem od paliwa. Mam zadzwonić do biura, bo ma

w tyg. i się umówić ( tak zrobię ) a doraźnie powiedział, że jak chcę to mam dostać się do zbiornika od góry i zobaczyć co się dzieje. Dostałem się i niespodzianka nakrętka od ( chyba tego koszyka ) pęknięta w jednym miejscu ( dołączyłem zdjęcie ) jak naciskam na koszyk to tym miejscem leje się aż miło

. Ciekawe czy to jest przyczyna złego wskazania wskaźnika paliwa, czy wskaźnik to inna bajka. Jeszcze raz dzięki za rozkaz zatankowania do pełna