logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Smarttv nie otwiera się nasze-kino.tv

pirat.48911 26 Lip 2018 23:35 9201 12
REKLAMA
  • #1 17351802
    pirat.48911
    Poziom 8  
    Ocena: 5
    Witam mam mały problem kupiłem telewizor Samsunga jakieś 2 tygodnie temu. Od samego początku było wszystko super wchodząc na internet w smart tv i wpisując stronę nasze-kino.tv wszystko działało i było super. Ale od wczoraj gdy próbuję wejść na tą stronę to nic się nie dzieje wszystkie inne strony działają np jestem na CDA. Pl i chcąc z tej strony wejść na ww. Stronę niestety w pasku wyszukiwania jest wpisana strona nasze-kino.tv a wyświetla się CDA. Poratujcie jak naprawić lub odblokować ta stronę żeby ona działała ?
  • REKLAMA
  • #2 17352089
    gulson
    Administrator Systemowy
    Ocena: 6055
    Nie wiem czy czasem operator tej strony nie zablokował określonych urządzeń np. telewizorów?
  • #3 17352105
    pirat.48911
    Poziom 8  
    Witam. Wszystkie inne strony się otwierają oprócz tej. Na wszystkich urządzeniach jak smartfon itp też się otwiera.
  • REKLAMA
  • #4 17352122
    kindlar
    Poziom 42  
    Ocena: 1611
    Może tv ściągnął jakąś aktualizację, która coś popsuła. Przywróć do ustawień fabrycznych i sprawdź.
  • REKLAMA
  • #5 17352156
    pirat.48911
    Poziom 8  
    Jeśli chodzi o internet to robiłem do ustawień fabrycznych. W tv niewiemy gdzie można to zrobić?
  • #6 17352179
    Pan Rak
    Poziom 12  
    Ocena: 3
    Też bym blokował strony które oferują oglądanie filmów, za które się nie zapłaciło.
  • REKLAMA
  • #7 17352241
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #8 17352247
    pirat.48911
    Poziom 8  
    mihal2002 napisał:
    pirat.48911 napisał:
    kupiłem telewizor Samsunga jakieś 2 tygodnie temu

A cztytałes regulamin CDA?
    Testuj CDA Premium przez 14 dni za darmo!

Ale CDA mi działa jak i inne strony prócz tej jednej
  • #9 17352378
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #10 17352414
    pirat.48911
    Poziom 8  
    Oczywiście że czytałem regulamin CDA ale mi on się otwiera bez problemu. Nie działa mi jedna strona nasze-kino.eu wpisuje je w wyszukiwarkę nawet w Google wyskakują mi pod strony klikam na jedną z nich i nic się nie dzieje nadal jest Google a na górze zamiast pisać Google.pl to pisze nasze-kino.tv i się nawet nie otwiera jest nadal Google lub inna strona na której wpisuje nasze-kino.pl
  • #11 17661323
    milan87
    Poziom 11  
    Ocena: 6
    Kolego rozwiązałeś problem bo mam ten sam, strony jak google wp lub inne odpala jak chce zalukaj lub cda wyskakuje ze nie ma połoczenia z serwerem. Na smartfonie, laptopie wszystko działa (wczytują sie wszystkie strony) na samsungu ue48ju7000 nie che dzialac _
  • #12 17751780
    paulina02033
    Poziom 1  
    Hej. Udało się rozwiązać problem? Bo u mnie jest to samo
  • #13 17829389
    Darek A.
    Poziom 20  
    Ocena: 204
    Było kiedyś tak, że to operator Orange blokował wejście na stronę nasze kino, na wszystkich innych urządzeniach będących w innych sieciach działało, a w Orange nie. Nie wiem, czy ktoś interweniował, czy jak, ale po jakimś czasie przywrócili. Jeśli strona otwiera się komputerze będącym w tej samej sieci, co telewizor, to na TV też będzie działała. Prawdopodobnie strona jest zamknięta z jakiegoś powodu. Nasze-kino.tv dość często jest nieaktywna, chociażby w tej chwili (9 marzec 2019).

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik zgłasza problem z dostępem do strony nasze-kino.tv na telewizorze Samsung, mimo że inne strony działają poprawnie. Inni uczestnicy dyskusji sugerują, że problem może wynikać z blokady strony przez operatora lub z aktualizacji oprogramowania telewizora. Użytkownik potwierdza, że strona działa na innych urządzeniach, takich jak smartfony i laptopy. Pojawiają się również spekulacje, że strona może być czasowo niedostępna lub zablokowana przez dostawcę usług internetowych, takiego jak Orange. Wskazówki dotyczące przywrócenia ustawień fabrycznych telewizora nie przynoszą rezultatu, a problem pozostaje nierozwiązany.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA