logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Uszkodzony lub niekompletny program-błąd podczas instalacji.

chicken19 02 Sie 2018 01:59 813 6
REKLAMA
  • #1 17362228
    chicken19
    Poziom 12  
    Ocena: 30
    Witam.Mam problem z pewnym programem. Podczas instalacji wyskakuje taki oto błąd. Myślę że brakuje jakiegoś pliku lub jest on niekompletny.Czy można go jakimś programem naprawić? Czy w ogóle jest jakakolwiek możliwość żeby go uratować? Pobierany przez dwie strony wspierające transfer i na obu jest tak samo. Ewentualnie czy jest opcja znalezienia źródła programu?
    Załączniki:
    • Uszkodzony lub niekompletny program-błąd podczas instalacji. IMAG0765.jpg (2.76 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #2 17362243
    dt1
    Admin grupy komputery
    Ocena: 8194
    Witaj. Masz pewien problem z pewnym programem, bo może brakuje Ci pewnego pliku. Dużo niewiadomych, może lepiej byłoby napisać jaki to program, jaki system? Co to za strony wspierające transfer? Bo jeśli to "Scania Multi", to powinieneś taki program otrzymać na płycie i żadne strony wspierające nie są potrzebne. Jeśli masz go na płycie to z niej skorzystaj, sprawdź wcześniej czy płyta nie jest porysowana lub zabrudzona.

Jeśli problem nadal występuje, sprawdź instrukcję użytkownika, powinny być tam opisane ewentualne problemy.

Jeśli wszystko inne zawiedzie, skontaktuj się ze wsparciem producenta. Podaj im wersję programu i opis problemu, powinni pomóc.
  • REKLAMA
  • #3 17362280
    chicken19
    Poziom 12  
    Nie dostałem płyty.Dostałem linki do stron z których pobierałem program.Te strony to Mega i Dropbox. Tak to Scania Multi. System to Vista Home 32 bit.Próbowałem również na innych laptopach-z 7 Home 32 bit i 10 z 64 bit.Sprzedający twierdzi że każdemu działa tylko u mnie nie. Powiedział że nie wie jak to rozwiązać i zwróci mi pieniądze. Chyba faktycznie poszukam Multi z płytą.W sumie to myślałem że już teraz tylko wszystko idzie cyfrowo i płyt się raczej nie używa.
  • #4 17362791
    dt1
    Admin grupy komputery
    Myślę, że sprzedawca mógł Ci sprzedać wersję legalną inaczej. Legalny program raczej pobierałoby się z zasobów producenta, jeśli byłby w wersji cyfrowej, a nie z Mega czy Dropboxa.
  • REKLAMA
  • #5 17363711
    chicken19
    Poziom 12  
    Kurczę chyba na to wychodzi że to jakaś lipa. Na szczęście dostałem zwrot pieniędzy. Widzę że na portalu na literę A są programy Multi Scania. Cena do przyjęcia. Tylko jak odróżnić program w wersji legalnej i nie narobić sobie problemów?
  • REKLAMA
  • #6 17363923
    dt1
    Admin grupy komputery
    Najlepiej kupić od oficjalnego dystrybutora program. Ostatecznie, jeśli takiego w PL nie ma, to od firmy z dobrymi opiniami, która wystawi fakturę i przyśle coś, co będzie wyglądało jak oryginalny produkt, a nie link do dropboxa :)
  • #7 17371385
    chicken19
    Poziom 12  
    Dziękuję za pomoc.Temat można zamknąć.Pozdrawiam

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik zgłosił problem z instalacją programu Scania Multi, który generuje błąd, sugerując brakujący lub niekompletny plik. Program został pobrany z serwisów Mega i Dropbox, a użytkownik nie otrzymał płyty instalacyjnej. Po próbach instalacji na różnych systemach operacyjnych (Vista Home 32 bit, Windows 7 Home 32 bit, Windows 10 64 bit) problem nadal występował. Sprzedawca nie potrafił rozwiązać problemu, oferując zwrot pieniędzy. Użytkownik rozważa zakup wersji na płycie, a także poszukiwanie legalnych źródeł programu. Rekomendacje obejmowały zakup od oficjalnego dystrybutora lub firmy z dobrymi opiniami, aby uniknąć problemów z nielegalnym oprogramowaniem.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA