Witam.
Nie wiem czy wybrałem dobre forum, jeżeli nie, to przepraszam, i proszę o przeniesienie tematu we właściwe miejsce
Jeszcze wczoraj po południu kierownica normalnie pracowała, kilka godzin później przy podłączeniu jej do PC, kierownica nagle przestała działać. Działają wszystkie pedały, skrzynia biegów, przyciski na kierownicy, ale samo koło się nie kręci, i nie ma też force feedback. Zielona dioda na skrzyni biegów przy podłączaniu miga, a następnie gaśnie. Kierownica nie jest nowa, mam ją już ponad 4 lata. Rok temu miałem identyczny problem, musiałem kupić nowy, oryginalny zasilacz. Wczoraj przeglądając różne fora ludzie pisali, że być może wystarczy jakiś zasilacz od laptopa, więc kupiłem dziś w sklepie coś takiego
Kierownica dalej nie działa, do tego próbowałem poprzez ten nowy zasilacz uruchomić laptopa, który także nie działał. Nie wiem, czy jest to wadliwy zasilacz, zwrócić go do sklepu, i tak jak rok temu kupić oryginalny zasilacz od kierownicy? Z góry dzięki za pomoc
Nie wiem czy wybrałem dobre forum, jeżeli nie, to przepraszam, i proszę o przeniesienie tematu we właściwe miejsce
Kierownica dalej nie działa, do tego próbowałem poprzez ten nowy zasilacz uruchomić laptopa, który także nie działał. Nie wiem, czy jest to wadliwy zasilacz, zwrócić go do sklepu, i tak jak rok temu kupić oryginalny zasilacz od kierownicy? Z góry dzięki za pomoc