logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Zdjęcia w Google nie wyświetlają się w pełnym rozmiarze

xNERO 03 Sie 2018 09:39 1305 4
REKLAMA
  • #1 17364201
    xNERO
    Poziom 7  
    Witam serdecznie, mam pewien problem z Google Grafika, i mam nadzieję, że pomożecie mi go rozwiązać.

Mianowicie, wyniki wyszukiwania obrazów wyglądają jak dosłownie wyrwane z 2005 roku, a to strasznie zaburza nie tylko estetykę, ale przede wszystkim funkcjonalność. Zazwyczaj wyszukiwałem obrazów w wysokiej rozdzielczości w Google, a przez tę zmianę nie mam takiej możliwości, bo kiedy kliknę na wybraną grafikę, to odnosi mnie do strony, na której się ta grafika znajduje, a wszyscy bardzo dobrze wiemy, że takie strony bywają strasznie niewygodne, i wieki może potrwać, zanim na jakiejś z nich dokopiemy się do momentu, w którym będzie można właściwie pobrać obraz. Zaznaczenie na wybranej grafice opcji "Otwórz grafikę w nowej karcie" skutkuje tym, że rzeczywiście się w niej otwiera, ale w rozdzielczości, w której jest prezentowana w Google, czyli wyświetla się jako miniaturka. Problem mam od kilku miesięcy, i pojawił się na wszystkich przeglądarkach, które mam zainstalowane, czyli Chrome, Firefox, Explorer i Edge. Reinstalacja wybranych przeglądarek nic nie dała. Czyszczenie dodatków, pluginów itp również nie poskutkowało. W załączniku umieszczam screeny przedstawiające problem. Liczę, że mi pomożecie, pozdrawiam :)
    Załączniki:
    • Zdjęcia w Google nie wyświetlają się w pełnym rozmiarze google.jpg (363.31 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Zdjęcia w Google nie wyświetlają się w pełnym rozmiarze small.png (51.86 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #2 17364216
    dlusio

Poziom 15  
    Ocena: 39
    Czy sterowniki od karty graficznej zostały przeinstalowane? Można zrobic nowe konto i sprwadzic czy tam dzieje się to samo. Czy internet explorer również nie pokazuje pełnego obrazu?
    Konto firmowe:
    Mobilny Serwis AGD LENKA
    Różana, Kraków, 32-020 | Tel.: 798XXXXXX (Pokaż)
  • REKLAMA
  • #3 17364321
    xNERO
    Poziom 7  
    Sterowniki nie zostały jeszcze przeinstalowane - sprawdzę to później. Nowe konto, jak i wyszukiwanie w karcie incognito nic nie dają. Explorer ma ten sam problem.
  • REKLAMA
  • #5 17475003
    dlusio

Poziom 15  
    Ocena: 39
    Skanowanie systemu adwclener, zeamana, combofix. Reset przeglądarki internetowej. Przedewszystkim sterowniki. Pozdr
    Konto firmowe:
    Mobilny Serwis AGD LENKA
    Różana, Kraków, 32-020 | Tel.: 798XXXXXX (Pokaż)
REKLAMA